Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebaaaaaaaa

seks analny

Polecane posty

Gość sebaaaaaaaa

Moja dziewczyna zesrała się w czasie seksu analnego. Mam do niej z tego powodu wstręt od tygodnia. Boję się, że już nigdy nie będzie mnie podniecała i zawsze będę miał przed oczami mojego obesranego przez nią członka. Co robić?

Gość taaaata
Dla mnie sex analny jest nie normalny:-D :-P

Gość gość
do sebaaaaaaaa: Drogi debilny palacie, po jaki c**j pchałeś c***a do srającej/ąmierdzącej duupy? Masz co chciałeś i s********j. Módl się, żebyś brodawczaka nie dostał, bo obsranie w porównaniu z złośliwiejącym brodawczakiem to pikuś.

Gość gość
trza było wylizać jej osrane d*psko, to byś nabrał ochoty na więcej. A jej trza było dać do o*******ęcia Twojego obsranego chuuja i bylibyście kwita. Krew może zalać ile tu debilnego analbydła siedzi. Że też Stwórca nie ześle Sodomy i Gomory za to zwierzęce zboczenie, niedość, że śmierdzące, to szkodliwe dla zdrowia.

Gość gość
pewnie seba nie stać na gumki i anal uważa za tanią antykoncepcję, głupek niedouczony.

Gość gość
:D:D:D

Anal jest spoko. Ale ja używam gumek do anala. A tak z drugiej strony musiała miec niezłe ciśnienie ze zebrała sie z "zatkanym" tyłkiem :)

Gość gość
Moja dziewczyna lubi sex analny. Wczoraj nawet po normalnym sexie i oralu sama powiedziala zebym ja wzial od tylu w pupe. Bylo super. Zadnej kupy ani smrodu nie bylo.

Skoro tak lubimy seks analny... czemu nie spędzamy chwil wolnych w klubach homoseksualnych?!

Gość gość
Widac ze masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Ja lubie anal ale tylko z dziewczynami a nie z facetami. A to roznica. Ale jak chcesz mozesz mnie nazwac pedałem. mam na to wyebane.

"Widac ze masz problemy ze zrozumieniem tekstu." Nareszcie ktoś kto rozumie... coś. Ale ażeby tylko nie zrozumiano go źle.

Gość gość
Nie wymadrzaj sie juz tak.

Seks analny to, nie jest rzecz normalna. Ale jak już go uprawiamy [będąc normalnymi] ... pozwólmy homoseksualistom na to samo. Albo bądźmy szczerzy, albo głupi. [nie wymądrzając się]

Gość gość
zwał jak zwał anal wg niektórych badaczy stał sie w starożytnej grecji formą bezpiecznego seksu tzn nie mieli prezerwatyw więc wybierali grotę wedla i rozpychali te swoje kobiety,a teraz nastala głupia moda i powielanie tych skrajnych zachowań typu anal,riming,skat,piss, i etc są to pewne zboczenia i jezeli oboje partnerów godzi się na to nie z przymusu to ok gorzej jak jedna strona namawia drugą i na siłe próbuje ją przekonać jakie to ekscytujące

Gość gość
ja akurat anal, rimming i piss lubie. scat to ochyda ale reszta jest przyjemna.