Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Petting a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam uprawiałem z dziewczyną peting.oraz ocieralismy sie spodniami, nigdy nie wystapila taka sytuacja zebym mial sperme na palacach i wcieral jej w pisie.Doszedlem tylko raz ale byłem w majtkach i spodniach ona również.Ostatni okres miała 23 maja a jest 31 sierpnia i dalej go nie ma.Czy mogła zajsć w ciąże?Czy może się spóźniać tyle czasu od czegos innego?Wiem ze moja wiedza na ten temat jest prawie zerowa ale po prostu sie boje prosze o pomoc

Gość gość
prosze niech mi ktos pomoze kto sie na tym zna

Gość gość
Seks nie jest dla dzieci. Pisia? :o Dziewczyna już dawno powinna była pójść do lekarza. Test kosztuje niecałe 10zl i mozna go kupić w każdej aptece, a nawet drogerii typu rossman czy w hipermarkecie.

Gość gość
chodzi o to ze wstydzimy i boimy sie kupic tego testu mieszkamy w malej miejscowosci i jedynie jest on dostepny a aptece

Gość gość
od tego mozna zajsc?

Gość gość
hehe pisia.....a czego sie wstydzić idziesz do sklepu kupujesz test i tyle nie przeżywaj tylko idz po test...

Gość gość
a czy można zajść w ciążę bez spustu w okolicach wargi sromowej lub bez wprowadzenia członka?

Gość gość
Powiedzcie o tym rodzicom.

Gość gość
Poczekajcie 9ć miesięcy, wtedy będzie wiadomo :)

Gość Fay_
Jak mogła zajść w ciążę? Jak Ty sobie to wyobrażasz? Że plemniki prześlizgnęły się przez Twoje majtki i spodnie, a potem wskoczyły w bieliznę Twojej dziewczyny?! Dorośnijcie i poduczcie się trochę, Drogie dzieci.