Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny bez stanika

Polecane posty

Gość gość

Chodzicie bez?

Gość gość
Bez stanika jest nie wygodnie.......

Gość ogolony h
Ale bez majtek?

Gość gość
Ja chodzę bez stanika. Mam małe ale jędrne cycki. A w razie co łatwiej wyjąć cycek :P

Gość mama coreczki
zboku ten temat prosze na moda i ubior :classic_cool:

Gość gość
Jeszcze nigdy nie mialam na sobie stanika,a w lecie czesto chodze bez majtek

Gość gość
Tez chodze bez,mam nieduże cycki ale za to jędrne i okragle:p

Gość gość
Jestem sekretarka i moj szef zyczy sobie rzebym do pracy przychodzila bez stanika,bo bardzo podobaja sie jemu moje piersi

Gość gość
jakis psychol

Gość gość
niedawno jak było wściekle gorąco przez przeoczenie poszłam do pracy w zabudowanym i dośc grubym staniku. Byłomi tak niewygodnie, żego zdjęłam. Nie przypuszczałam, że ktokolwiek to zauważy - piersi mam nieduże, bluzka nie była przezroczysta. Tymczasem reakcja była dość żywa - koleżanki zgorszone (to było zabawne) a faceci ciągle czegoś ode mnie chcieli, co rusz mnie gdzieś potrzebowali. Byłam wyraźnie podekscytowana. Od czasu do czasu to powtarzam.

Gość gość
Facet postawił warunek, że pojedziemy do chorwacji jak zgodzę się nie zabierać żadnego stanika. Uśmiałam się z tego traktując jako żart, ale on potraktował to jako zgodę. Przy pakowaniu wyrzucił wszystkie, ale dowiedziałam się w momencie wychodzenia z domu bo zażądał żebym zdjęła ten co mam na sobie. Najpierw czułam się trochę nieswojo, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Na miejscu było następne zaskoczenie - góry stroju na plażę też nie było. Spinka w hotelu, ale po rozejrzeniu się na plaży już luz. Po toplesiena plaży skrępowanie mi przeszłó. Brak stanika szczególnie jak jest gorąco, to bardzo, bardzo fajne uczucie swobody. W końcu to naturalne jak nic nie krępuje klatki piersiowej. Sukienki i koszulki przygotowane na wersję ze stanikiem, cieniutkie i zwiewne, i sporo było widać. Ale znalazłam sposób na to żeby czuć się swobodnie - skupiałam się na sobie i swoim facecie, takjaby tylko przez mgłę zauważałam zainteresowanie innych.

Gość gość
Teraz jestem bez stanika, teściowa zauważyła i się dziwnie na mnie patrzy.

Gość gość
a może opowiesz mi o tym na gg? :) teściowa nie zauważy :)

Gość kamil28
Moze tez nie ma albo chce pomacac:-)

Gość gość
Jeszcze X lat i stanik przejdzie do histori

Gość gość
Jaki piękny widok takiej 90DDD

Gość gość
blondi85:0 sorry ale chrzanisz:) w latach 70 i potem w 80-tych wile chodziło bez:)

Gość gość
Moja tesciowa chodzi bez stanika to ja mam chodzic w staniku

Gość gość
Ja mam duży ale jędrny i sterczący biust. Nie znoszę staników, jeśli tylko mogę to nie zakładam. Moje piersi wyglądają tak samo w staniku i bez.

Gość mam też duży biust
Jak tylko mogę to też chodzę bez stanika, choć mam 46 lat i nadal jedrny biust 75DD. W domu chodzę bez i tylko w mojej podomce. Przed synami nie paraduje bo to dla nich niezręczne.

Gość gość z sytuacją
A moja mamuśka często chodzi bez stanika ale za to w golfie z lycry, ma duże piersi i mam moralniaka jak na nie spojrzę choćby przypadkiem. Co mam zrobić? Powiedzieć jej żeby go nosiła bo tak to bujają się i zboczone fantazje same się pojawiają.

Gość gość
jakaś dzis bez?:)

Gość gość
Ja dzisiaj bez stanika od rana bo po poludniu mam spotkanie u mnie w mieszkaniu,

Gość gość
Jak rok temu na próbę przestałam na tydzień nosić stanik i ze zdumieniem odkryłam, że wcale nie mam ochoty do tego wracać.

Gość gość
Od tego urlopu będę chodziła jak najczęściej bez, jest dużo wygodniej i przyjemniej.

Gość Gość

We Wrocku jechalismy  cięzarówą po bardzo dużych kocich łbach, obok jechała fajna babka na rowerze. Jej cycki cuda wyprawiały a mój kierowca specjalnie zwolnił i jechał równo z nią, dziewczyna sie kapnęła o co chodzi, zeskoczyła z roweru i  super widowisko z pieknymi cycorkami się skończyło.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

We Wrocku jechalismy  cięzarówą po bardzo dużych kocich łbach, obok jechała fajna babka na rowerze. Jej cycki cuda wyprawiały a mój kierowca specjalnie zwolnił i jechał równo z nią, dziewczyna sie kapnęła o co chodzi, zeskoczyła z roweru i  super widowisko z pieknymi cycorkami się skończyło.

a później się obudziłeś z mokrymi gaciami xD

Gość Facet

Bardzo często poruszam się w moim mieście autobusem (wygodniej  nie ma korków) .Mlody nie jestem 43 zauwazylem  kilka dziewczyn a raczej kobiet ze nie noszą bielizny ,stanika i majtek .Musze przyznać iż to bardzo ponętny widok a jeszcze gdy pani widzi zainteresowanie facetów ,gdy siedzi delikatnie rozchyla nogi i można ujrzeć szpareczke . Kilka razy udało mi się zobaczyć ,przepiękny ipodniecajacy widok  , zauważyłem ze panie nie majacynic pod spodem chodzą inaczej bardziej wyzywająco i erotycznej ,oby było więcej na ulicach takich kobiet .Zycie nie było by takie nudne .