Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Mąż każe mi szukać pracy

Polecane posty

Gość gość
Łooo matko to załóż swoja firmę i nie zawracaj d**y innym.

Gość większej idiotki jak kinga
trudno znależć na kafe, kobieto, opanuj się!

Gość gość
Kinga ty chyba pochodzisz z bogatej rodziny co ?

Gość gość
Kinga to zwyrodnialec, gardzi pracą fizyczną, a do ambitniejszych prac też się nie kwalifikuje, czyli takie stworzenie wiszące na mężu, o ile ja w trąbę nie puści.

Gość gość
No głupiutka dziewucha która życia nie zna.

Gość gość
ja bym chłopu jaja urwała jakby miał o mnie takie małe mniemanie. xxxxxxxxxxxx KingaStefankaFanka Mąż każe mi szukać pracy mało ambitnej, takiej wiecie, od 8-16, biurowej, bez nadgodzin...że mało płatna to nieważn xxxxxxxxxxxxxxxxxxx niskie masz notowania u męża, nie uważa Cię za osobę mądrą, cham a nie mąż!

Gość Agawa 123
teraz do pracy biurowej trzeba ze 3 fakultety- bez znajmosci, ze znajomosciami- wystarczy zawodówa... :p na miejsce do biurowej ok. 500 osób aplikuje... fakt że autorka jest totalnie głupia

Gość gość
mąż ci każe szukać jakiejkolwiek pracy, choćby mało ambitnej, abyś mogła się wyżyć i jemu tyłka nie truć.A Ty, nie masz ambicji? skundlałaś? nie masz swoich marzeń? bez polotu, płytka jesteś? Totalne zero? - Fakt, twój chłop musi cię zmusić do minimum wysiłku, bo kompletnym beztalenciem jesteś, bez jakichkolwiek ambicji. Totalne dno!

Gość Agawa 123
Co ma prac do marzeń? Marzyc to sobie kazdy moze, w łózku... :p Ja kiedys marzyłam zeby zostac pilotem... w Polsce jednak kobieta moze co najwyzej pilotowac... wycieczki... Na koniec okazuje sie, że cudem jest dostanie po studiach jakiejkolwiek pracy...

Gość gość
jak to - maz "kaze" ci cos tam....Kaze? :O To kim ty dla niego jestes? Czy on w ogole cie szanuje? Nie wyobrazam sobie, aby moj maz potraktowal mnie jak durnego kocmolucha, ktoremu "kaze" sie wykonywac jakies proste prace jak debil :O Cienko widze takie malzenstwo. Wspolczuje meza.

Tak się tylko niefortunnie wyraziłam :) nie każe, tylko chciałby, wolałby, wyobraża sobie że tak byłoby dla naszej rodziny najwygodniej...i co do wygody to ma akurat rację...ale mi to śmiedzi nudą :p

Gość gość
Ja tak troche dygresyjnie, co za bzdura, ze w Pl nie ma kobiet pilotow - kilka razy lecialam LOTEM, i pilotami byly kobiety - zarowno na krajowych jak i europejskich.

Gość gość
znajdz najpierw jakakolwiek prace bez znajomosci, a potem gadaj.

Spokojnie :) jak na razie każde jedno zajęcia jakie miałam znajdowałam bez znajomości :) tak że prędzej czy później i teraz znajdę pracę mniej więcej taką, o jaką mi chodzi :) kazdy by znalazł, gdyby szukał wystarczająco zawzięcie i nie przestawał kiedy już "uhaczy się" gdziekolwiek. Zresztą temat nie miał być w sumie o szukaniu pracy, tylko o tym czy stawiałybyście dobro/wygodę rodziny ponad waszymi ambicjami i marzeniami zawodowymi...

Gość gość
wy macie dizecko ? ile ma lat ?

Gość gość
i jak znajdziesz tą pracę to kto z nim zostanie ?

Ja i tak studiuję dziennie i dziecko w tym czasie było w żłobku i tak będzie jeszcze przez rok, aż skończę studia. A potem można zawsze donająć jeszcze nianię, gdyby przedszkole nie wystarczało, to nie jest problem. Tylo że mam wyrzuty sumienia i szkoda mi zostawiać dziecko na caly dzień :o z drugiej strony mój mąż nie ma takich problemów...więc dlaczego ja mam mieć?😠

Gość gość
czyli - wasze dizecko wycowywaliby obcy ludzie . A ty nie pomyślisz co wtedy czuje 3 latek oderwany od domu , od mamy ? Twojemu męzwi bardziej zależy na forsie niz na rodzinie ?

Gość gość
mając rodzinę zawsze lepiej marzenia schować w kieszeń i wybrać wygodne życie rodziny a nie swoje, chyba ze da się to pogodzić, u ciebie autorko nie am szans na pogodzenie wiec wybrałabym wygodny etat najlepiej się przekonał o tym mój mąż, który uważał, ze jak będzie kasa to będzie rodzina szczęśliwsza, otóż zrobił duża kase w pół roku ale po powrocie z kontraktu synek nie poznał go i bał się jak obcego faceta :/ od tamtego czasu jest przy nas za niewiele ponad minimum ale ma szczęśliwą rodzinę

Nie chcę, ale nie chcę też zawsze mieć lichej pracy i być na utrzymaniu męża. Co do mojego męża to chyba trochę nie tak zrozumialaś co ja piszę :o on dobrze zarabia i w ogóle najchętniej widziałby mnie w domu z dzieckiem/dziecmi...ale ja tak nie chcę...więc sobie wymyślił, że jak juz koniecznie muszę iść do pracy to ma to być praca biurowa, żebym się nie namęczyła i żeby była malo szkodliwa dla rodziny, najlepiej w ogóle jakieś pół etatu, albo od 8-16 itp :o ale sam jakoś nie poszuka sobie takiej "fajnej" pracy...

Gość gość
Kinga co Ty studiujesz?

Gość gość
to zaproponuj mężowi że ty pójdziesz zarabiać na rodzinę a on niech śmiga za biurko za liche pieniądze, może będzie chętny i szczęśliwy? wydaje mi się że on ma dobre intencje, może on ciężko pracuje i chciałby właśnie taką spokojna i nudną pracę ale wie, ze musi zarobić więc odpuszcza biurko?

Gość gość
jednym słowem - poświęcisz dizeciństwo to najwcześniejsze swojego dizecka bo " ..... " - wstawić dowolny powód . Zdajesz sobie sprawę jak to odbije sie n a dizecku ?

Gość gość
na to wychodzi, ze jesteś tępa, bo to co studiujesz wpływa na to czy za biurkiem ktokolwiek by cię chciał zatrudnić i czy gdzieś gdzie ci się marzy się nadajesz :D praca to nie tylko chęci i plany ale umiejętności studiując romanistykę nie pójdziesz uczyć chińskiego :)::)

Gość gość
Kinga ty jestes nienormalna wywyzszajaca sie osoba. Twoj tekst ze produkcja to wielki wstyd utwierdzil mnie w przekonaniu ze jestes tepa rura. Moj tesc tak pracuje i mnie to ugodzilo jak mozna tak powiedziec. Dobrze ze nogi potrafilas rozlozyc. A tak ogolnie to chyba ci sie naprawde nudzi bo siedzisz tutaj na wszystkich tematach i jestes najmadrzejsza we wszystkim a tak naprawde siedzisz w domu na d***e... Pozdrawiam cie ty taborecie