Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AZET

Żółty śluz i bóle okresowe PO okresie

Polecane posty

Gość AZET

Witam, jestem w 13 dniu cyklu, a już od dnia 7-8 mogę zaobserwować zmiany w śluzie. Jest on żółty, troszke się ciągnie, zapachu nie ma nieprzyjemnego, po prostu jest go troche dużo. Czasem też pobolewa mnie podbrzusze - jak na okres. Mam długi cykl ok.30 dni, czy nie za wcześnie na owulację? Okres przebiegał prawidłowo, ciąże wykluczam, zabezpieczam się. Nie swędzi nie piecze - więc czemu żółty, czemu tak wcześnie i tak dużo?

Gość gość
Kobieta uprawiająca sex nie moze wykluczyć ciąży. Nie ma 100% zabezpieczenia

Gość AZET
No niby tak, ale zawsze sprawdzamy potem czy nic nie przeciekło, na dodatek i tak nie kończy we mnie. No pozatym okres nie był skąpy, nie mam żadnych objawów ciązy. Chodzi mi po głowie może jakaś infekcja albo coś. Czytałam też że w okresie owulacji też może wystąpić żółty śluz. Ciekawi mnie czy ktoś jeszcze tak miał.

Gość gość
Od kiedy stosunek przerywany to antykoncepcja,gdzie tak uczą

Gość gość
Zaznaczyłam, że się zabezpieczam, seks w prezerwatywie, nie kończony we mnie. Nie popadajmy w paranoje, kiedyś okres spoźniał mi się 3 tyogdnie, wtedy mogłam coś podejrzewać mimo, że i tak nie miałam co. Napisałam , że okres był i przebiegał normalnie więc nie jestem w ciąży! Matko, nie napinajcie tak, ja piszę z jednym problemem a tu każdy widzi tylko ciąże -.-'

Gość gość
jeśli żółty śluz cie niepokoi spróbuj zastosować przez parę dni lactovaginal. to probiotyk dopochwowy, który jest stosowany przy leczeniu upławów. jeśli dojdą inne objawy idź do ginekologa.

Gość gość
Jest bzykanie to jest i ciąża.Taka natura kobiety.