Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_ja

OGROMNY PROBLEM

Polecane posty

Gość zmartwiona_ja

Witam, kilka dni temu po raz pierwszy uprawiałam z moim chłopakiem seks. Była to bardzo przemyślana decyzja, żadne z nas nie namawiało drugiego na to, chcieliśmy aby była to decyzja odpowiedzialna, bez nacisku itd. Zanim to zrobiliśmy mój okres spóźniał się około 4 lub 5 dni. Miewam nieregularne miesiączki, zdarza się, że nie mam okresu raz w miesiącu. Seks uprawialiśmy z prezerwatywą, globułką dopochwową oraz chłopak nie doszedł we mnie. Na pierwszy rzut oka wydaje się niemożliwe, abym była w ciąży, natomiast ja czuje się strasznie z myślą, w mojej głowie jest tysiąc myśli na minutę, ciągle myślę o tym, że jestem w ciąży, ciągle dotykam się za brzuch. Dodam jeszcze, że zanim to zrobiliśmy miałam wrażenie, że dostałam okres jak byliśmy w sklepie. Czułam, że po prostu coś ze mnie leci, wróciłam do domu i okazalo się, że to bezbarwny śluz. Byłam pewna, że niebawem dostanę spóźnioną miesiączkę. Teraz kiedy jest po seksie dalej nie dostałam okresu, z pochwy dalej wydostaje się wydzielina, która czasami miewa lekko żółte zabarwienie. W brzuchu mam wrażenie jakby pulsował mi lewy jajnik, jakby przesuwało mi się coś po jelitach. Bardzo proszę o wsparcie, czy jest szansa, że jestem w ciąży?

Gość gość
Nie dojrzałas do seksu. Oczywiście konsultowałaś z lekarzem nieregularne cykle?

Gość gość
Nabuzowana jesteś...to pewnie ruchy robaczkowe.

Gość zmartwiona_ja
Rozmawiałam o wizycie u lekarza z mamą, lecz powiedziała, że lekarze są teraz beznadziejni, w sensie chyba sama zraziła się co do ginekologów i powiedziała, że nie puści mnie do byle kogo.

Gość zmartwiona_ja
Czy jest jakiś sposób na wywołanie miesiączki ?

Gość gość
wow gratuluję matki

Gość gość
To niech znajdzie dobrego. :o Potem będzie płacz, że nie możesz mieć dzieci. :o

Gość zmartwiona_ja
Co powinnam zrobić w tej sytuacji, dodam że nie mam 18 lat, więc samej nie przyjmie mnie żaden ginekolog.

Gość gość
Bzykanie i od razu problem.

Gość zmartwiona_ja
Czy do ginekologa muszę iść z mamą? Jestem w stanie zapłacić nawet za prywatnego lekarza, tylko kwestia czy przyjmą mnie samą?