Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po ile sztuk macie pajacykow body itp

Polecane posty

Gość gość

???? pytam bo musze kupic mowie o dziecku po wyzej 6 mcy albo mniej..czy do dosw mam

Gość gość
Ile bedziesz miala z tyloma sobie poradzisz :P bez sensu pytac,bo kazdy preferuje co innego. U nas pajace tylko do spania,na dzien wylacznie bodziaki,koszulki i polspiochy bez stopek/getry/spodenki. Nienawidze tysiaca nap,preferuje szybkie ubieranie. Pajac na noc tylko dlatego,ze juz w nocy nie przewijam i dziecku wygodnie,w pasie nic nie uwiera w czasie snu.itp. mi by smialo starczyly 3,mam kilka wiecej bo byla przecena w.tesco woec zrobilam zapasy,ale mam moze 6 w sumie?dla mnie to za duzo,ale nie musze sie martwic czy pranie wyschnie,chociaz w czyms innym tez klade spac. Bodziakow za to mam ok 10 z krotkim i 10 z dlugim rekawem. Narzekam na brak polspiochow i spiochow,musze zrobic sobie zapas bo maly powyrastal,ale nie moge znalezc fajnych,wygodnych i w miare tanich. Bo takie jak mi sie spodobaly to kosztowaly 60 za sztuke !

Gość gość
35 sztuk body i ok 20 pajacow na rozmiar 74. Ale to dlatego tak dużo, że połowa to po starszym dziecku, reszte dostałam.

Gość gość
Na rozmiar 56/62 mialam chyba z 12-15 body i 6 pajacow, teraz poszlam po rozum do glowy i kupuje po 3 pajacow na rozmiar i jakies 6 body. Robie jedno pranie ubra ek i drugie pieluch/recznikow w tygodniu.

Gość gość
to ile razy w ciagu dnia przebieracie dziecko?

Gość gość
Tyle ile wymaga:P zazwyczaj rano po przebudzeniu a potem nowa pizamka-pajac do spania. Jak sie mocno zachlapie przy karmieniu(bo musi miec swoja lyzeczke wiec jedzenie lata dookola czasami jak z procy)to wtedy i po jedzeniu. Ale rzadko.i nie w pajace tylko dzienne ubranie,wiec zmieniam bluzeczke,spodenki.