Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka19

tragiczny związek

Polecane posty

Gość linka19

Chciałabym poznać wasze rady na temat " toksycznych związków". Mój facet jest normalny do czasu wypicia alkoholu, wtedy się zaczyna... Na początku robi się niemiły, potem zaczyna wyzywać, prowadzić do kłótni, a nie raz doszło do użycia siły, co prawda nie uderzył mnie, ale potrząsnął, bądź odepchnął . Nie wiem już co mam robić, bo te problemy występują tylko jak on wypije, a zabronić spożywania alkoholu mu nie mogę . . .

Gość gość
zostawic go !! kobieto chcesz sobie zycie zniszczyc? nawet sie nie zastanawialabym..

Gość ytytyajjj
Myślę,że taki związek powinnaś jak najszybciej zakończyć. Skoro już teraz zaczyna się robić agresywny, to po ślubie może być jeszcze gorzej. Możesz również jeszcze spróbować z nim porozmawiać , chociaż nie wiem,czy to pomoże.

Gość malutkajuzwolna
bylam w podobnym zwiazku i jedyna najpiekniejsza rzecza jest to ze skonczylam ten zwiazek

Gość gość
chcesz sobie zycie zmarnowac? niech inna głupia się z nim męczy ,Ty znajdziesz lepszego :)

Gość gość
to nie związek jest tragiczny tylko twój facet taki facet się nie zmieni nigdy żadna kobieta z nim nie wytrzyma, każda go zostawi chyba że jesteś kobietą o syndromie ofiary albo Matki Teresy z Kalkuty to będziesz cierpieć