Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cieszy mnie uroda

Polecane posty

Gość gość

wręcz śliczna, ale co z tego, skoro ja tego nie odczuwam? nie odczuwam tego, bo wiem, ze jest pelno innych rownie lub bardziej ladnych dziewczyn niz ja. multum komplementow kompletnie do mnie nie dociera. jak wyzbyc sie tego przekonania, ze musze byc zawsze naj?

Gość gość
dziecko za duzo w d***e masz

Gość gość
mialo byc: ludzie mowia, ze jestem bardzo ladna, wrecz sliczna

Gość za gęsto śnię
ja uważam ze jestem naj, najinteligentniejsza i najładniejsza,. i powiem ze mi z tym dobrze. dostrzegam męskie komplementy, nie dostrzegam innych kobiet, oprócz moich przyjaciółek które wiem że są śliczne

Gość za gęsto śnię
męska rzecz jeśli pytasz o pampuchy to musisz być ze stron w których się urodziłam...

Gość za gęsto śnię
i to coś to akurat pampuchy?

A mnie cieszy moja uroda :) nie żebym byla próżna...ale jednak dzięki urodzie mam takiego superowego męża, jakiego mam, także np praktyk studenckich raczej nie dostałabym w tym miejscu gdzie mialam gdybym nie wyglądala dobrze...nie mam złudzeń że przyjęto mnie tylko ze wzglądu na błyskotliwy intelekt :p a mąz też jest tylko facetem i pewnie mogłabym być cala świetna, ale bez urody...wiadomo

Gość gość
Kinga, czyli jak się zastarzejesz i zbrzydniesz albo ulegniesz jakiemuś wypadkowi to mąż cię zostawi? Przykre :o