Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poulinho266

ehh znowu dałem ciała ta laska była dla mnie za ładna

Polecane posty

Gość Poulinho266

Troche za wysoka półka... Poszedłem wczoraj do klubu ot tak rozerwać się po tygodniu w robocie. No i zobaczyłem fajną dziewczynę przy barze z koleżanka coś tam gadała,ale dziewczyny i chłopaki ta laska była ..... zbyt seksowna tak jak powiedziałem wyżej, za wysoka półka więc po prostu nie podszedłem po prostu za ładna po prostu no nie podszedłem

Gość Poulinho266
Upup

Gość gość
a ty sie uważasz za gorszego od niej to jak to jest ja mam 17 lat i podchodza do mnie ci co nie trzeba

Gość gość
masz 17 lat,a r*****as się już?

Gość gość
niee nie jestem z tych co się szmacą

Gość gość
o to fantastycznie,trzymaj tak dalej i nie r***aj się z byle kim,a kiedyś zostanie ci to wynagrodzone

Gość gość
a ty ile masz lat ?

Gość gość
a tyle,ze chętnie zerżnąłbym taką młoda d*peczkę jak ty i pare razy mi sie to udało,wiec rób wszystko żeby nie być w tych paru razach

Gość Poulinho266
No ale wróćmy do tematu czy wy też tak macie ?/

Gość gość
ja ci powiem,ze lepiej sobie odpuścić niż narażać sie na śmieszność

Gość gość
no ja mam ale jak jest jakiś fajny chlopak to wstydze sie a poza tym wole troszke starszych tak od 19 do 26

Gość gość
jak nie sprubujesz to nie bedziesz wiedzial a potem bedziesz zly że nie spróbowales

Gość Poulinho266
Gościu powiedział" ja ci powiem,ze lepiej sobie odpuścić niż narażać sie na śmieszność" i chyba w ta stronę będę zmierzał ja juz sobie to powiedziałem,że nie będę miał dziewczyny po prostu jestem zbyt nieśmiały Po prostu ta laska była dla mnie za ładna

Gość gość
ja mam 17 lat i nigdy nie mialam chlopaka i to nie przez to że jestem brzydka bo wszyscy sie za mna ogladaja ale jestem nieśmiala i to dlatego

Gość gość
no i słusznie,jak bys dostał tzw.kosza to pózniej wiocha darła by łacha,ze burak do takiej fajnej duupy sie przytawiał,uwierz,lepiej juz byc samemu niz dac jakies kuurwie tego typu satysfakcje,co mógłbyś żle znieść psychicznie do końca swych dni

Gość gość
faceci chyba wola rozwydrzone laski

Gość gość
17 lat to nie jest wiek aby miec juz chłopaka,ciipka cię swędzi czy koleżanki naciskają,a może im zazdrościsz? po co ci chłopak,zastanawiałas sie kiedyś nad tym?

Gość gość
tak po to aby miec bratnią dusze i kogoś kto cie pocieszy zrozumie i bedzie kochal

Gość gość
w wieku 17 lat,pocieszy i będzie kochał yhmmmm no to fajnie masz,powodzenia niech się twój sen spełni..

Haha mi raz koleś co do mnie zarywał powiedział, że z taką laską mu nie wyszło, bo nie te progi, była dla niego za bogata i za piękna, no to miło mi, że do mnie zarywa ;] niektórzy naprawdę nie myślą, a potem się dziwił, że żadna go nie chce :D

Gość Poulinho266
No ale jak w ogóle podejść do takiej laski ja zwykły przeciętniak ona piękna ,za wysokie progi jak dla mnie Po prostu za ładna