Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która mama nie ma prawka jazdy

Polecane posty

Gość wojteczeekkee
ja nie mam

Gość gość
moja mama nie ma - może to i lepiej dla społeczeństwa :D

Gość Mloda zonaaa
Ja niestety i na razie się nie zapowiada, że będę miała, a przydałoby się..

Gość gość
ja. wlasnie robie jazdy doszkalające, za m-c ide na egz. ;)

Gość gość
Ja nie mam i koszmarnie mi z tym zle! Boje sie jezdzic ale zmuszam sie do lekcji bo wiem, ze mi to potrzebne! Bardzo zaluje ze moi rodzice nie wymogli na mnie zrobienie prawka gdy mialam te 18 lat. Ja napewno swoim dzieciom to zapewnie.

Gość gość
ja nie mam, ale z racji tego, że przeprowadziłam się na wieś, to bardzo duże utrudnienie, dlatego też zapisuje się. Do porodu zostało mi 2 miesiące, więc może coś się wyklaruje w tej kwestii.

Gość gość
Niektórym babom zakazałabym prowadzić czegoś większego niż hulajnoga. Potrafią jeździć jako tako po tych swoich zad*powach, a potem się motają w mieście, boja eis tramwajów i dużych aut, co wyrabiają na skrzyżowaniach to szkoda gadać. Nawet wózka z dzieciakiem nie mogą pokierować tak, aby w sklepie nie wjechać na kogoś, masakra jakaś.

Gość gośćjaaaaa
Ja nie mam prawa jazdy i nie robie bo uważam ze sie do tego nienadaje. Pewnie ze by mi sie przydało ale cóż. Samochodem jeżdziłam po duzym zamkniętym placu i dobrze mi idzie ale na sama mysl o wyjechaniu na ulice wpadam w panike. Nie chce stanowic zagrożenia na drodze dla innych. Jak patrze co niektórzy wyprawiają za kierownica to naprawde masakra. Niestety nie kazdy sie nadaje na kierowce

Gość gość
ja mam, ale nie jeżdżę bo się boję

Gość gość
ja zrobiłam stosunkowo późno prawko, jak miałam ponad 22 lata (a dlatego późno, bo większość moich rówieśników np. ze szkoły prawko zdawało mając 18 lat) i zrobiłam je tak naprawdę z zazdrości, że mąż zrobił sobie na motor :D i od 9 miesięcy jestem kierowcą :) i faktem jest chyba to, że trzeba to poczuć, bo na nic parcie ze strony rodziny, kiedy sama osoba nie ma ochoty,nie lubi,boi się prowadzić.Bardzo przydatna rzecz,i nie ma co się przejmować rozognionymi innymi kierowcami, że trąbią, jak za długo parkujesz, przecież oni też musieli ćwiczyć kilka/naście miesięcy zanim zaczęli np. dobrze parkować. Ps. prawko zdawałam w UK .

Gość gość
ja tez nie mam

Gość gość
ja tak jakbym nie miała bo nie jezdze