Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lideczka89

Kobietki pomocy

Polecane posty

Gość Lideczka89

Witam kobietki, otóż jestem mamą 8-miesięcznego chłopca. Mój problem polega na tym, ze od porodu każdy okres przechodziłam bezboleśnie, aż do niedawna. w tym mc dostałam okres 6 sierpnia, a teraz w zeszłą środę drugi. i nie zdziwiłabym się tym, ale przed tym drugim okresem przez tydzień bolał mnie dół brzucha, a teraz mam cały czas dziwne skurcze rozchodzące się na całe podbrzusze aż na lędźwie. Nie wiem dlaczego tak może być, więc może któraś z was miała podobna sytuację i mi coś doradzi. Dodam, że po porodzie stwierdzono niewielką nadżerkę w miejscu szyci. Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie odpowiedzi, choć na pewno pojawią się jakieś durne ;p

Gość gość
może jakiś stan zapalny ja niestety mam KAŻDY bolesny okres od momentu odstawienie tabletek anty, od kilku lat żaden lekarz nie może mi zdiagnozować przyczyny może to endometrioza, może stres, może mięśniaki, nie wiem próbowałam ziół, suplementów i innych nic nie pomaga, jedynie duża dawka No Spy, co miesiąc przeżywam koszmar może jesteś zestresowana macierzyństwem i to wywołało te objawy, niby stres ma wpływ na równowagę hormonalną, tak mi tłumaczą lekarze i rozkładają bezradnie ręce, wytwarzają się jakieś hormony, które powodują nasilone skurcze

Gość gość
Wiesz co ja też mam czasami takie miesiące że jakoś znoszę ten okres ale są takie,że chodzę po ścianach,po porodzie(10lat) miałam podobnie i też była u mnie tzw nadżerka,chociaż tego terminu się już nie używa,zgłoś się lepiej do lekarza i zrób sobie cytologie bo u mnie wyszła gr 3b w/g papanicolau a jeśli ta nadżerka była to albo się wchłonęło i jest ok,albo może się powiększać i dlatego tym bardziej powinnaś iśćna badanie które zabezpieczy Cię przed póżniejszym rakiem szyjki.Pozdrawiam