Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej podnieca w wyglądzie faceta

Polecane posty

Gość gość

Kafeterianki z forum erotycznego wpisywały takie rzeczy: - proporcjonalna budowa pięknie wyrzeźbiona, ładna buzia i kawał chu.ja między udami - umięśnione pośladki ,nabite ciało-taki rasowy twardziel,tors jest też dla mnie ważny a przede wszystkim musi być zadbany i pachnący -umięsnione uda takie jak mają piłkarze, pupa, penis, szeroka klata - jeszcze nagiego faceta, mam 26 lat i piszcie co chcecie możecie nawet mnie wyzywać od pasztetów, paszczurów i brzydot - dolna część brzucha / ręce (smukłe z widocznymi miesniami / męska twarz / stercząca mokra pała

Gość gość
-sciezka:D pod pępkiem :D laaaadne dłonie :D i sylwetka jako taka, a nie 120 kg przy 160 wzrostu :o skromnie hahah:D

Gość latawica w powietrzu
szorstka skóra

Gość łąk
- smukła, nie krępa budowa ciała, - męskie, silne dłonie - przedramiona umięśnione, żylaste, owłosione - umięśniona i owłosiona klatka piersiowa, brzuch, ramiona - trzydniowy zarost na twarzy, - męski głos - oczy

Gość gość
Lexus i złota karta kredytowa

Gość szczera jak facet
mnie to tylko ch*j podnieca

Gość gość
mnie tylko pieniądze i penis reszta jest niewazna

Gość gość
złe spojrzenie

Gość gość
na pierwszym miejscu twarz ;p a potem owlosiona klata, ladne dlonie ;)

Gość gość
mi sie podoba meska jedrna dupa i zarysy miesni na klacie :D

Gość gość
lubie mongoloidalne rysy twarzy u facetów coś jak tonk-po albo mistrz Fu.

Gość wesoła grażyna
duże jądra ,wiem to głupie ale lubię jak facet ma jądra wielkości pomarańczy albo i większe .:)

Gość Aśka laśka
gruby portfel, reszta mnie ne obchodzi :)

Gość gość
szczupły, wysoki, akceptowalna twarz w tym brak trądziku, brak łysiny, nie wiem co jeszcze ale twarz musi być akceptowalna...

Gość o włos
bydle ale delikatis i niespokojne hipnotyczne spojrzenie

Gość gość
także jestem zdania, że to kobieta ma się podobać, zaś u mężczyzny wystarczy by został zaakceptowany, w końcu to facet wybiera

Gość gość
Lubię jak facet siorbie przy jedzeniu ,zawsze wydawało mnie się że tacy goście są bardziej tajemniczy .

Gość gość
190 wzrostu, miesnie wyzezbione ale nie jakis przypakowany, jak sie ubiera jak facet a nie w jakies rurki, przystojny i zadbany

Gość gość
Lubię jak ponad 200 cm wzrostu i świszczący oddech ,lubię sportowców.

Gość gość
Wygląd nie może odstraszać, ale wystarczy, że będzie 'akceptowalny'. Ważniejsze jest dla mnie o co facet sobą prezentuje. Jak jest idiotą to i najpiękniejsze ciało czy anielska/niegrzeczna (wg upodobań) twarz nie pomoże.

Gość gość
oczy

Gość gość EEEE
inteligencja oczy bardzo głęboki głos duże dłonie długie ZADBANE włosy wzrost - powyżej 180 a ideał to 185-190 ... te kryteria spełnia mój mąż :)

Gość gość
Inteligencja podnieca Cie w wyglądzie? :O Po takiej odpowiedzi wiadomo, że sama tej inteligencji nie posiadasz.

Gość gość
twarz wysoki wzrost ladna budowa ciała głos

Gość gość
- szerokie ramiona i plecy, wypukła klatka piersiowa - ładny, męski kształt głowy / szczęki - raczej wąskie usta - ładny kształt brwi, wąskie "sk****ysyńskie" oczy - wzrost powyżej 190 cm - duże dłonie - owłosione nogi, ręce i klatka - duży, gruby penis - ładne zęby

Gość gość
ciekawe ze faceci maja roznorodne gusta i wymieniaja rozne typy, a kobiety sa tak jednorodne :) pozdrawiam :)

Gość gość
Męski kanon piekna od zawsze był taki sam, nawet na starożytnych rzeźbach faceci byli umięśnieni i podobaliby nam się także dziś. A kanon kobiecego piekna zmieniał się non-stop, od otyłej, do wieszaka, itd. Dlatego faceci mają różne gusty. Generalnie kobieta ma większe szanse trafić kogoś, komu sie spodoba.

Gość gość
faceci maja gusta roznorodne. atrakcyjna moze czuc sie kobieta kragla, szczupla, chuda, z dzym biustem, malym, wysoka, niska, ruda, czarna, jasna etc. Natomiast gust i wymagania kobiet sa jakby "zamieszczone w tabeli" minimalnych i preferowanych cech, ktorych posiadanie moze pozwolic facetowi poczuc sie atrakcyjnym. Wbrew pozorom, kobiety sa jeszcze wiekszymi wzrokowcami niz faceci. O ile facet gustujac np w kraglych kobietach z duzym biustem bez problemu przeleci drobna kobiete z malym biustem, tak kobieta preferujaca roslych facetow, nie ulegnie niskiemu chudemu facetowi. Tak naprawde kobiety bardziej patrza na wyglad niz faceci.

to nie jest do końca tak. Może podobać się facet który nie spełnia wszystkich "wymagań" i bardzo często się podoba. Więc bez przesady.

Gość gość
nie mam wymagań bo jestem płaska