Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej podnieca w wyglądzie faceta

Polecane posty

Gość gość
usmiech i te ogniki w oczach ale dziala tak na mnie tylko jeden :) zjadlabym go

Gość gość
Pachnący inteligencją ze szczerym uśmiechem, męskim głosem, szerokimi ramionami, szczupłą sylwetką (ale bez przesady;), przystrzyżone Bodygroomem ciało, pociągający zapach perfum, schludne ubranie i fajna fryzura - niekoniecznie podążająca za modą i tatuaże :) :) Jeszcze, żeby jeździł na motocyklu lub miał stare stylowe auto :D

Gość gość
-szeroka twarz i zaznaczona żuchwą (większość facetów w polsce nawet jak ma twarz szeroką to zwężającą sie ku dołowi, jajowatą) :-/ -raczej bez zarostu czy to na twarzy czy klacie -szerokie ramiona i wąską talia, tyłek obojętny, kiedyś poznałam faceta z talią osy jak u kobiety a mnie pociągał - w miare zarysowane mięśnie

Gość gość A
Zarosnieta klata obowiązkowo.Tatuaż mile widziany.wysportowane ciało . męskie zylaste dłonie

Gość gość
owłosiony tors, ładne duże dłonie, mocne uda i w miarę długie nogi

Gość gość
- Delikatnie wyrzeźbione ciało z delikatnymi żyłami na rękach - wąska pupa - ładna twarz i uśmiech - męskie dłonie - byle nie grube

Gość gość
a i subtelne owłosienie najlepiej tylko na nogach, rękach no i głowie ;)

Gość gość
oczy.glos o ogolny wyglad.

Gość gość
Moj typ to Jason Momoa - wysoki, szeroka klata, dlugie wlosy, zarost, usmiechniety i musi grac na gitarze! Co najlepsze - mam takiego w domu!

Szerokie bary, lubię, jak facet jest trochę lepiej zbudowany, w sensie nie jakiś wyrzeźbiony ani wysportowany ale raczej zbudowany tak z natury, co dziwne, nigdy mnie takie konkretne sześciopaki nie kreciły i nie kręcą. Lubię dłuższe włosy postawione (coś w tym stylu lub o 1/4 krótsze, zalezy od kształtu głowy: http://bi.gazeta.pl/im/7/7987/z7987027Q,Grzeczny-playboy----.jpg) i szalenie kreci mnie kiedy facet ma ciemne włosy i jednocześnie niebieskie oczy. I uwielbiam zarost ale nie jakieś brody tylko krótszy. Ubóstwiam, jak mężczyzna ubiera się skromnie ale elegancko i minimalistycznie z pazurem, na co dzień w ciemnych kolorach (czernie, ciemne szarości) i nosi dopasowane spodnie (ale broń, Boże, rurki! Po prostu dopasowane). Najlepiej jakby chodził w zwykłych, gładkich t-shirtach. Mam skłonność do mężczyzn ubranych w skórzane kurtki. Może to dlatego, że lubię cięższą muzykę i taki a nie inny ubiór u mężczyzn mnie najbardziej pociąga? Podsumowując co do ubioru - taki elegancki, minimalistyczny "metal". Ale ogólnie jestem jedną z tych osób, która nie poleci na sam wygląd. O wiele bardziej mnie podnieca inteligencja i poczucie humoru; jak widzę, że facet jest mądry i potrafi rozmawiać na wiele poważniejszych tematów to mam ochotę go przelecieć na miejscu i wygląd staje się tylko miłym dodatkiem. Osobno wyglądem nigdy bym się nie zainteresowała, musi być inteligentny i już. Jak mężczyzna wygląda jak opisany przeze mnie ideał ale nie znajdujemy dużo wspólnych tematów albo rozmowa jest powierzchowna to niestety, ale od razu jest u mnie "spalony" i nie ma szans.

Gość gość
najwiecej u faceta to mnie podnieca dwa miliony na kocie najlepiej euro i 20cm miedzy udami.

Gość Wymagająca
- twarz: duże oczy, długie rzęsy, zarysowane kości policzkowe, mocne ciemne zadbane brwi (żadny unibrow fuj), nie perkaty nos, gęste błyszczące włosy -wzrost i budowa: powyżej 180cm, umięśnione mocne ramiona, widoczne żyły na przedramionach, duże dłonie, szeroka klata, mogą być włosy na klacie, długie nogi, nieprzesadnie umięśnione uda, widoczne mięśnie brzucha -duży (jak i w długości tak obwodzie) penis, duże zgrabne jądra -WŁOSY ŁONOWE (na serio podnieca mnie busz u faceta, nienawidzę gdy faceci się tam golą)

Gość gośćjeszczebardziejwymagajaca
ciało Hefajstosa ,nie ruszone kudły między nogami ,magnetyczne spojrzenie,mądry

Gość gość
Same idiotki chyba ponosi was fantazja bo kto by was chciał

Gość Justyna Mielec
Jeśli wygląda tak to wszystko Http://shortlinks.de/njku No chyba że umie tak Http://cd.pl/filmy to można parę niedoskonałości wybaczyć ;)

Gość gość
Penis

Gość blond hair blue eyes
Twarz + oczy Sylwetka i szeroka klata

Gość Wymagająca
jeszczebardziejwymagajaca Pewnie, że lepsze są kudły między nogami niż taki łysy tam na dole. Facet to facet a nie 10 letni chłopczyk