Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie tacy ludzie znajduja prace

Polecane posty

Gość gość

Jada do UK po skonczeniu szkoly, z matura, bez zawodu. No i gdzie oni znajduja prace?

Gość gość
pewnie najczesciej przez znajomych albo krewnych, a ich praca polega np na staniu pół dnia przy taśmie między innymi Polakami i wykonywaniu prostych czynnosci:o a i tak moga zarobic kilka razy tyle co w PL, ludzie musza sobie jakos radzic bo by pozdychali🖐️

Gość gość
za waszymi pogladami, to hitlerowcy byli bardziej humanitarni od was, dawali ludziom mydelko i "pod prysznic", a wy co byscie takim prostym ludziom, ktorzy mieli pecha i urodzili sie w patologicznej rodzinie urodzili, albo nie potrafi tak jak wy odpowiednich rowow lizac, bo samym wyksztalceniem niczego sie nie zdziala, teraz liczy sie kto komu bardziej i glebiej wejdzie w d*pe...

Gość Niech Motz bedzie z toba
na poolu albo na dworzu przy zbiorach marchewek

Gość gość
Nigdzie

Gość gość
dalej sie pocieszajcie nieudacznicy, po studiach dziennikarstwa, politologii, resocjalizacji, zarzadzania i marketing, turystyki itp d*pereli....Dzisja kazdy co ma kase moze skonczyc studia a palecem w d***e...

Gość gość
Coz, ja skonczylam historie, najpierw pracowalam jako kelnerka, potem na recepcji, potem w call centre, a potem jakos sie potoczylo i dzis mam calkiem niezla prace w duzej firmie w dziale finansowym.

Gość gość
a ja w dmu strcow jestem po sggw

Gość gość
czyli 20 tys zl poszlo sie j... I po co bylo studiowac?... Daliscie tylko te zarobic tym stary trzesacym sie pokomunistycznym prykom, co sie usadzili na stolkach i nie zejda do smierci, albo tym udajacym, ze wszystko wiedza, doktorantom z bozej laski...

Gość gość
wiecej niz 20 oj wiecej zaluje ze skonczylam i zaluje ze nie wyjechlam wczesniejz 7 lat , dzis juz bym mila na mieszkanie a tak stara jestem i ciulam na kawalerke zeby na starosc nie skonczyc pod mostem

Gość gość
Jakie 20tys. ? Moje studia to byl tylko koszt przejazdow, plus kserowanie i inne p*****ly.

Gość gość
''dalej sie pocieszajcie nieudacznicy, po studiach dziennikarstwa, politologii, resocjalizacji, zarzadzania i marketing, turystyki itp d*pereli....Dzisja kazdy co ma kase moze skonczyc studia a palecem w d***e...'' Nieudacznicy ? Bo nie poszli kopac rowow tak jak ty :D ''Daliscie tylko te zarobic tym stary trzesacym sie pokomunistycznym prykom, co sie usadzili na stolkach i nie zejda do smierci, albo tym udajacym, ze wszystko wiedza, doktorantom z bozej laski...'' A co kopacz rowow moze wiedziec o doktoracie :D Pewnie zaraz powie, ze jest madrzejszy od wszystkich doktorow i profesorow a w d... byl i g.. widzial :D

Gość gość
Polska ma duzo profesorow, doktorantow i magistrow ekonomii, a jak kraj stoi to kazdy widzi :D Tacy oni wszyscy madrzy, ze ludzie uciekaja z kraju, nawet ci tzw studenci, co to zachwalaja niby tych doktorantow :D Pierdzi taki w stolek i czyta z ksiazki, tez mi madrosc :D

Gość gość
Fabryka, magazyn, pub, knajpa, sklep, sprzatanie, zmywak...Ale trzeba znac angielski

Gość zero zyciowe
A znajduja w ogole?

Gość gość
ty gościu co założyłeś topik, zejdź ze swojego Olimpu i zobacz co robią prostaczkowie, jak żyją, z czego się utrzymują, toć to królowie czasem w przebraniu chodzili zobaczyć co pospólstwo robi dla twojej wiadomości jestem murarzem i dobrze sobie radzę bez fakultetów ale nie obrażam ludzi tylko dlatego że ukończyli studia bądź nie każdy ma prawo do godnego życia i stara się według swoich możliwości a ty tak nie fikaj bo życie lubi przynosić różne niespodzianki

Gość gość
Z nikogo sie nie smieje, ale troche pomyslec wystarczy. Gdzie moze pracowac ktos bez zawodu, wyksztalcenia itd. A potem placz, ze pracy nie ma, ze nie ma za co zyc.

Gość gość
gdzie moze pracowac bez zawodu wyksztalcenia na zmywaku za barem sprzatajac po domach pilnujac czyjes dzieci psy koty myjac okna w szklarniach fabryka jak sie uda najwazniejsze miec kogos kto pomoze zalatwi na poczatek prace

Gość gość
Na kasie tez moze

Gość gość
W dzisiejszych czasach to juz chyba nigdzie