Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karen21

Co to może być proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Karen21

Witam,Od owulacji w poprzednim miesiącu boli mnie podbrzusze...jest to tępy ból myślałam ze to może ciąża bo staramy się o nią 2 lata ale 12.08.13 przeszła miesiączka niestety...brzuch wtedy bolał normalnie jak na okres ale gdy krwawienie ustąpiło znowu zaczęłam czuć ten tępu uciążliwy ból. 28.08 miałam owulację potwierdziłam to testami owulacyjnymi,śluzem i okropnym bólem podbrzusza.Kochaliśmy sie wtedy codziennie bałam się nawet czy nie za często i czy plemniki zdązyło dojżeć.po owulacji znowu czuje jajniki i całe podbrzusze. 2 tyg temu miałam robione usg całego brzucha i doktorka nic złego nie zobaczyła ale ja się boje...wczoraj podczas g***townego ruchu zakłuło mnie w prawym jajniku a podczas wysiłku fizycznego ból brzucha się nasilił,dzisiaj zauważyłam biały śluz nie był rozciągliwy.A jajniki znów bolą można powiedzieć że na okrągło...nie mam możliwości pójść do ginekologa dlatego proszę o wsparcie i pomoc przy interpretacji tego co mi może dolegać...dodam ze od owulacji temperatura codziennie rośnie o jeden stopień.W dniu owu 36,6 a dziś 37stopni

Gość gość
Nikt Ci tu nic mądrego nie napisze musisz iść do lekarza,piszesz,że nie masz możliwości..co to znaczy?