Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NERWICA LĘKOWA objawy

Polecane posty

Gość gość

podejrzewam u siebie nerwicę lękową. Ma ktoś? Jakie macie objawy? Ja już nie mogę wytrzymać z tymi napadami lęku;/

Gość gość
upup

Gość gość
ja mam nerwice :( ale biore leki

Gość gość
a jakie masz objawy i jakie bierzesz leki? ja tylko doraźnie afobam, ale chyba wybiorę się do psychiatry, bo już nie daje rady z tym;/

Gość Ból tęsknoty
afobam ,bardzo uzaleznia .Nerwicy nie leczy się dorażnie ,tylko lekami nasycającymi organizm .Leczenie jest dosc długie .Najlepsze efekty daje połączone z terapia .tę nerwice cos wywołuje .

Gość gość
wiem właśnie, dlateog chyba pójdę do lekarza;/ Ciągle mnie boli głowa od tego analizowania i myślenia, masakra;/ do tego napady lęku, głównie jak wychodzę z domu (że umrę, zemdleję itd.), do tego doszły napady lęku związane z obawą, że oszaleję, dostaję lęku, bo boję się, że dostanę jakiejś ciężkiej choroby psychicznej i np. zwariuję na środku ulicy...

Gość gość
ja biorę lek asentra od roku czasu zapisał mi to kardiolog nie lecze sie psychiatrycznie i nie mam zamiaru teraz jest juz o niebo lepiej nie mam juz ataków , owszem miewam ale sa lekkie i przechodza szybko a objawy miałam katastroficzne -drżenie ciała , silne drgawki , pocenie , serce czułam w gardle , wymioty biegunka strach ze umre albo zwariuje zawroty głowy kłucie serca paniczny strach nie wiadomo przed czym :( ale teraz biore leki i zauwazyłam ze jest poprawa afobam tez bralam ale nie pomagał tylko szkodzil mi na serce bo mam arytmie poczytaj o leku asentra mnie pomaga on nalezy do antydepresantów ale na lęki tez działa