Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co którą z was mąż do pracy wygania a wy wolicie z głodu przymierać

Polecane posty

Gość gość
A dzieciom jaki dajecie przykład? Gadacie,że szkoła ważna,praca też a oglądacie telenowele? Potem wyrośnie lenistwo,a dla ojca i męża kolejny dorosły pasożyt :D

Gość co do emerytury a co wy
będziecie miały,myślicie,że coś dostaniecie za siedzenie w domu? Gówno. Ja chociaż dostanę,nawet te grosze lepsze niż nic, Albo mąż was zostawi i takie sieroty co nigdy nie pracowały sobie nie poradzą bo za tępe są.

Gość gość
''A dzieciom jaki dajecie przykład? Gadacie,że szkoła ważna,praca też a oglądacie telenowele? Potem wyrośnie lenistwo,a dla ojca i męża kolejny dorosły pasożyt '' Nigdy w życiu do dziecka nie powiedziałam, że szkoła jest ważna i nie zamierzam. Po szkole to człowiek tylko głupszy może wyjść, rozwijać się jak najbardziej, ale w indywidualny sposób, a nie jak jak zidoktrynowane stado baranów, stworzonych przez system do posłusznego wykonywania poleceń, za marne ochłapy.

Gość gość
'' Ja chociaż dostanę,nawet te grosze lepsze niż nic, Albo mąż was zostawi i takie sieroty co nigdy nie pracowały sobie nie poradzą bo za tępe są.'' Nie martw się, ja sobie lepiej poradzę niż Ty. Bo nie siedzę i nie gapię sią w ogłupiający telewizor, tylko tak inwestuję swój czas i pieniądze, żeby zawsze je mieć ;)

Gość a może im wcale nie brakuje
Moja mama dostała rentę mimo,że 26lat nie pracowała... więc z tym że bez pracy nie ma się zabezpieczenia to nie do końca prawda. Tak brak mi było ambitnego zajęcia. Moja praca nie polega na przekładaniu papierów, robię coś dzięki czemu mogę pomagać innym i dla mnie to ma sens. Ambitne zajęcie dla 3latka? :D cóż mój syn idąc do przedszkola znał cały alfabet, potrafił przeczytać proste słowa, znał liczby do 30, potrafił dodawać i odejmować do 10. Ale takie bardziej edukujące zajęcia to było max 20minut dziennie,bo potem już mu się nudziło i wolał grać w piłkę lub iść na basen. Także nie wymyślajcie,że tak kształcicie te dzieci,bo oprócz syna w grupie 20dzieci tylko jedna dziewczynka miała umiejętności na podobnym poziomie-reszta znała za to na pamięć sceny i kwestie z kreskówek-ot i kształtowanie umysłu dzieci poprzez tv :O

Gość gość
zdrowa osoba renty nie dostanie.A głupota pind z kafeterii nie jest brana pod rente :D

Gość gość
A po co dzieciom owoce,warzywa,mieso,ryby,wycieczki,zajecia dodatkowe,nowe ubrania przeciez najwazniejsze ze jest w domu z mamusia wpieprza chleb z pasztetem i ma widok na blokowiska

Gość gość
Macie rację,odpuście dziecku szkolę. Najlepiej niech wasze dzieci poświęcą czas kafeterii tak jak wy :) Będą tylko zyskały....głupotę coraz większą :D A ta co siedzi w domu i zarabia,to chyba na automatach :P Albo w gry internetowe i zbiera złote monety i myśli,że się wzbogaci :P Czy byc może k***ami jesteście? :D Rozumy wam kafeteria pozjadała :P

Gość gość
''Ambitne zajęcie dla 3latka? smiech.gif cóż mój syn idąc do przedszkola znał cały alfabet, potrafił przeczytać proste słowa, znał liczby do 30, potrafił dodawać i odejmować do 10. Ale takie bardziej edukujące zajęcia to było max 20minut dziennie,bo potem już mu się nudziło i wolał grać w piłkę lub iść na basen. Także nie wymyślajcie,że tak kształcicie te dzieci,bo oprócz syna w grupie 20dzieci tylko jedna dziewczynka miała umiejętności na podobnym poziomie-reszta znała za to na pamięć sceny i kwestie z kreskówek-ot i kształtowanie umysłu dzieci poprzez tv'' Kompletnie nie o to mi chodziło, bo nauczyć alfabetu to i szympansa można (bez urazy). Dobra dziewczynki, to Wy tu sobie siedzcie jak chcecie, ja uciekam lepiej spożytkować resztę niedzieli ;)

Gość widok na blokowiska
Widok na blokowiska,zapomniałaś jeszcze dodać,że potem całodniowy swój plan obserwacji zdaje mężowi ,który udaje że słucha a tak na prawdę myśli,,boże jaka ona jest głupia i nudna,za pracę by się wzięła'' :P I dodajmy plotkowanie z pijaczkami z bloku na przeciwka :D

Gość ich dzieci też ambitne są
przecież potrafią włączyć komputer i odpalić kafeterię,a dzięki komu? dzięki mamie,która siedzi całymi dniami na kafeterii :d cóż za geniusze. po co przedszkole,szkoła. wystarczy,że opanuje alfabet z kafeterii,będzie potrafił posługiwać się google-kafeteria =wystarczy.

Gość ich dzieci też ambitne są
*miało być alfabet z klawiatury :P A do tego słownictwa z kafeterii też się trochę nauczy,,krowo rozpłodowa,świnio,d****o'' hahaha to lepiej wpływa na rozwój,co świadczą kobiety siedzące w domu tutaj piszące :D

Gość gośccccc
Kurde jakoś jedna pensja wystarcza , zwłaszcza że w Euro (co ty autorze widzisz tylko na reklamach kantorów) wystarcza i jeszcze zostaje. I co ZARDROŚĆ ??? Przynajmniej mam czas na rozwijanie pasjii

Gość a może im wcale nie brakuje
To radzę się dokształcić,bo jest coś takiego jak RENTA WDOWIA. I nie jest ona zależna od stanu zdrowia wdowy. Trzeba: mieć skończone 50 być wdową wysokość renty zależy od wysokości ZAROBKÓW ZMARŁEGO MĘŻA. Kobieta mogła nawet dnia nie przepracować a rentę dostanie :)

Gość gość
albo nie napisałaś,że jest wdową,albo nie doczytałam. Tak ,ale nie każda tutaj to wdowa :O I nawet gdy zostanie w wieku 40 wdową,to co jej z tej renty? Nią wyżywi też dzieci? Bo kto ją przyjmie jak przesiedziała w domu 20 lat?

Gość NIE WYSTARCZY JEDNA PENSJA
Mówimy o ludziach gdzie im nie wystarczy jedna pensja idiotko :O Gdzie ledwo żyją,nie mając na chleb a i tak nic nie robią.

Gość gość
leniwe....