Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozczarowana swoim mężem

Polecane posty

Gość gość

Witam moje kochane! Temat trudny dla nas kobiet "Rozczarowanie mężem". Myślę, że każda z nas miała takie chwile czy sytuacje. Mnie niestety również to dotknęło:( Po wielu latach poszukiwań, związków luźnych, bez zobowiązań postanowiłam poszukać kogoś na stałe. Poznałam faceta, wydawał się bardzo fajny. Było mi z nim naprawdę dobrze. Postanowiłam, że tym razem zaczekam z seksem do ślubu i tak też się stało. Rozczarowanie przyszło niedługo po naszej nocy po ślubnej choć była bardzo przyjemna i pełna rozkoszy. Niecałe 2 miesiące po ślubie mąż na pewnej rodzinnej imprezie, gdzie był podawany alkohol, przyznał się, że jestem jego jedyną partnerką seksualną. Mając bogate i bujne życie seksualne za męża miałam niedawnego prawiczka:( Czuję się oszukana i zraniona. Oczekiwałam, że wiąże się z kimś lepszym. Od pewnego czasu zastanawiam się by zakończyć ten związek i postanowiłam więcej nie popełniać takich błędów.

Gość gość
ty jesteś jakaś p******a ? No i co z tego że był prawiczkiem ? ja p*****le :/

Gość gość
gość ty jesteś jakaś p******a ? No i co z tego że był prawiczkiem ? ja p*****le :/ xxxx Nie obrażaj mnie! Bo mnie nie znasz. Tak bronisz prawiczka a prawda jest taka, że sama nie chcesz się z kimś takim związać więc nie udawaj niewiniątka! Jest, któraś z podobna historią?

Gość gość
to co wy wczesniej nie gadaliście o tym temacie?? Nie bzykaliscie się i nie gadaliście ...dobre :D

Gość mężatka444
a tobie o co w końcu chodzi ? że prawiczek durna babo a jakby przyznał że przed toba miał z tuzin kobiet to tez bys narzekała

Gość gość
Nie będę się powtarzała masz w pierwszym poście wszystko!

Gość gość
prawiczków jest duzo teraz, wiec nie wiem w czym problem, swoja droga nie zaslugujesz po tym co napisalas a tego faceta, osobiscie wole prawiczka jak r****cza co cie wkrotce zdradzi bo mu sie znudzisz, nie doceniasz tego co masz, chcialabym prawiczka zamiast faceta ktory mnie olewa za jakis czas i tak w kołko, juz mi sie znudzili tacy faceci

Gość gość
to powiedziałaby że r****ł wszystko co się ruszało i że z nim nie będzie. Posłuchaj, chyba chodzi o coś więcej niż seks, Sama napisałaś że noc poślubna była przyjemna, wiec w czym problem. Nie zorientowałaś się, a to znaczy że pomimo iż byłaś jego pierwszą kobietą, potrafił Cię zaspokoić ;)

Gość cwdfghjkjfds
jak mowie prawiczkom ze kobiety nie szanują takich facetów, to oni piszą o czekaniu na tą jedyną :D zamiast isc do burdelu czy też wyszaleć się z jakąś zdzira z dyskoteki, kobiety nigdy nie przepadaly i nie beda przepadac za takimi facetami bo same nie są świete, dziwic sie potem ze faceci nie szanuja kobiet hahash

Gość panna cotta z jagodami
Marne prowo. Kogoś "lepszego"? No raczej wątpię, że gdyby noc poślubna była rozkoszna i że gdyby ogólnie facet Ci odpowiadał byłabyś taką idiotką by przez doświadczenie lub brak patrzeć teraz inaczej na swojego męża. Już tym bardziej nie rozumiem stopniowania: lepszy czy gorszy w zależności od bujności życia seksualnego :D ________________ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5691915

Gość gość
po 1. marne provo 2. lykacie wszystko jak pelikany :D

Gość gość
prowo ale jeśli to prawda, to jak nabierze pewności siebie, to może zdradzić- uświadomi sobie ile go w życiu ominęło i postanowi nadrobić straty, skoro już sę czegoś nauczył i nie będzie się bał

Gość 29 years old
Hahahahhahahhahhahahahahhaha Umarłam :D

Gość cwdfghjkjfds
bla bla nabierz epewnosci siebie i pojdzie w tango, pieprzenie, gdyby taki był to juz by sypial z kim popadnie, tu nie o pewnosc siebie chodzi, odnosze wrazenie, ze siedza tutaj w wiekszosci jakies idiotki, ide stad, zenada i porazka :D

Gość Joker z batmana
wniosek z tego ze trzeba bzykac co popadnie, złapac jakiegos syfa i dopiero brac sie za slub, ale prowokacja ci nie wyszła, widocznie autorka badz autor jest niezle zakompleksiony piszac takie bzdety

Gość gość
tak, tak, j******a jesteś, autorko

Gość gość
Ja też bym nie chciała męża prawiczka to upokorzenie dla kobiety dlatego d****i powinny rozprawiczać facetów!

Gość gość
niezwykle denna prowokacja

Gość gość
napisał to albo prawik żeby uspokoić swoją niepewność ze będzie odrzucony i w sumie na podstawie odpowiedzi może czuć się uspokojony:-) albo hmm

Gość gość
same wyzywacie prawiczków więc niby czemu temat ma być prowo?

Gość gość
dlatego ze dla normalnej kobiety nie ma znaczenia czy facet jest prawikiem czy nie ,uspokoiłam?