Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxiem

Bezinwazyjne powiększanie piersi

Polecane posty

Gość Roxiem

Witam;) Chciałabym zapytać o bezinwazyjne powiększanie piersi. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tego typu zabiegach? Na internecine widziałam rozmowę z lekarzem z Gold Clinic w której oferowany jest zabieg. Interesują mnie opinie na temat samej kliniki jak I tego typu zabiegów. A może ktoś poleca jakieś inne miejsce z profesjonalnym podejściem? Będę wdzięczna za opinie I podpowiedzi;)

Gość Roxiem
Przeniosłam pytanie do działu Chirurgia plastyczna;)

Gość Michalina1983
Informacje o tym, jakie są skutki operacji oraz o innych metodach, które obecnie są popularne w zakresie powiększania piersi http://likemed.com/pl/powi%C4%99kszanie-piersi/.

Sama miałam ten sam problem, co ty. Nie chciałam dać swoich piersi pod skalpel, ale zostawić ich tak też nie mogłam. Kupowałam więc różne suplementy i praktycznie nic nie dawały. Niedawno jednak znalazłam tę stronę: powiekszanie-piersi.com. Kupiłam polecane na niej tabletki i już po dwóch miesiącach był efekt. I to naprawdę zadowalający. Myślę, że jeszcze trochę i moje piersi wyrosną z dotychczasowego rozmiaru, a to naprawdę dużo. Ważne jest jednak by tabletki brać systematycznie, bo tylko wtedy można liczyć na jakieś efekty.

Gość Inkachasia
Można spróbować zastosować dietę oraz odpowiedni zestaw ćwiczeń i masaży powiekszanie-piersi.com. W ten sposób można ujędrnić biust i wizualnie sprawić, że będzie się ładniej prezentował.

hej, ja np. mialam operacje i jestem juz po niej jakis czas i nie zaluje ani chwili mojej decyzji. moze jednak warto zastanaowic sie nad tym? skoro to jakis tam twoj kompleks, hm? ja sobie chwalę, bo piersi mam bardzo fajne teraz

Gość herkaa12
Jak ktoś jeszcze wierzy w tabletki czy masaże z jakimiś tam kremami z netu i ze to powiększy biust to hmmm......powodzenia Ja już swoje przeszłam i przepłaciłam i bez rezultatów. Tylko operacja jak ktoś chce faktycznie piersi powiększyć. Zresztą zanim się wyda pieniążki na jakieś tam cuda z internetu warto najpierw zasięgnąć opinii dobrego lekarza. Szczerze Wam powiem, że jak po kilku różnych i bez efektu "cudownych kuracjach" dotarłam wreszcie do lekarza od piersi to się załamałam- że te specyfiki co sprzedają są często o wiele bardziej niebezpieczne dla naszego zdrowia niż jak podejdzie się do operacji gdzie ryzyko jest niewielkie, ale to wyjaśni tylko lekarz. Ja trafiłam na szczęście na dobrą lekarkę - polecam szczerze- pani doktor Dorota Żukowska , przyjmuje w Łodzi i Białymstoku, jak ona usłyszała co łykałam to kazała mi sie porządnie przebadać, naprawdę. Operacja to nieduże ryzyko przy dobrym lekarzu no i przede wszystkim skuteczne, a tabletki- tylko popsują żołądek czy wątrobę i jeszcze nic z tego nie ma, tylko wydana kasa, nie ma co ryzykować

Gość fuksik12
chyba nikt tak na prawde nie czyta dokładnie wpisów na forum, ja miałem operację u Pani Doktor i o mało nie skończyłem tragicznie, to jaką gechennę przechodziłem przez kilka miesięcy to jet trudne do opisania, moja walka niedługo się zakończy a wtedy wiele osób pozna prawdziwą twarz Pani Doktor

Gość Szapka3
ja polecam profesora Zielinskiego z Lodzi :) mi "zamontował eurosilicony, na ktore narzekac nie moge. Sa wygodne, a ja juz jestem po rekonwalescencji