Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laVita

tak sie zastanawiam

Polecane posty

jak to sie dzieje, ze nagle ktos cos pisze na topiku, ktory od 3 lat jest martwy? to znaczy od 3 lat nikt nic na nim nie pisal.

Gość gość
reinkarnacja? komu n atym zalezy?

chodzi o strone techniczna bo jak niby trafic na taki topik, przeciez on dawno gdzies zaginal w glebinach kafeterii. ja juz czasem mam problem zeby znalezc topik sprzed kilku dni a co dopiero sprzed kilku lat. jak to sie dzieje?

Gość gość
to proste jak szukasz czegoś przez gogle czasami wyskoczy ta szukana fraza na kafeterii, bo czego tutaj nie ma? jest wszystko, na każdy temat :)

Gość gość
przyjaciele maja wszystko na dyskach :-D

Gość yjhgtrefdrgthyujmk
oj to sporadycznie w googlach i tez sie nad tym dziwie ze po kilku latach któż odnalażł nagle temat , moze zalogowani mają je w swoich tematach ,

dla mnie sa dwie mozliwosci: albo dodali do ulubionych albo sam autor lub autorka topiku nagle ma potrzebe napisac pod innym nickiem. jedno mi jednak nie pasuje, ze nagle ktos cos tam dopisze ale jakby wcale nie na temat, czyli nic nie wnosi ani nie kontynuje tematu. z tym google to nie sprawdza sie. trzeba by po kilku latach cos tam pamietac.

ten link wyzej, ktos nagle po trzech latach napisal: ja bym poszla tak jakby ktos wlasnie ten topik zalozyl, a tym czasem ostatni wpis byl tam 3 lata temu

Gość gość
być może te stare tematy odświeżają moderatorzy wtedy gdy na kafe jest mały ruch, a przecież chodzi o to aby wchodziło i klikało tutaj jak najwięcej osób, to przecież biznes jest :) co Ty taka niekumata

Gość gość
odświeżane są najbardziej "chodliwe tematy" takie, które wzbudzają emocję i są jakby ponadczasowe

nic z tego co tu napisaliscie mnie nie przekonuje. topik, ktory ma raptem troche wiecej niz jedna strone wpisow, nie moze byc zadny rewelacja, zeby po 3 latach do niego wracac...ale ktos to zrobil...i to mnie zastanawia (tym bardziej, ze autor byl na pomaranczowo)

Gość gość
laVita mnie przekonuje weź, tak jak ja, wpisz w google zagadnienie: jak usunąć odciski?" na pierwszej pozycji wyskoczył mi właśnie temat z kafeterii z 2006 roku a więc to tak działa, choć w to nie wierzysz :-P

ja nie przecze, ze to sie nigdy nie zdarza, ale w wypadku topiku ktorego link wkleilam...co trzeba by wpisac w google zeby to wyskoczylo? ja nie mam pojecia. poza tym ja juz kilkakrotnie zauwazylam tutaj cos takiego i zawsze mnie to zastanawialo

i jeszcze cos gdybym ja faktycznie szukala cos na taki temat w google i trafila na ten topik to bym pewnie napisala: mam ten sam problem i sie tez zastanawiam, a nie "ja bym poszla" - nie uwazasz?

w sumie jest to niewazne, ale tak sie od dluzszego czasu zastanawiam jak spotkam taka sytuacje...dlaczego ktos nagle cos po kilku latach odnowil, czesto cos prawie nie zauwazone (troche wiecej niz jedna strona wpisow) tak czysto technicznie sie zastanawiam, nie mam zadnej obsesji (gwoli wyjasnienia) ;-)

Gość gość
no to jaki wg Ciebie jest powód i kto odświeża te tematy?:)

no to jaki wg Ciebie jest powód i kto odświeża te tematy? ooo gdybym to wiedziala to bym tu nie pisala i nie pytala was :-) mozna by zapytac kogos kto cos takiego odnowil ale to sa nicki pomaranczowe ktore tak jak sie pokazaly ...tak i szybko zniknely