Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam raka

Polecane posty

Gość gość
a wiesz ,ze takim czymś możesz sciągnać na siebie chorobę?rżnij głupa dalej na cafe,i żeruj na wrażliwosci ludzi...spokojnej nocy🖐️ ...a mnie ten wpis o szybkiej smierci po chemii przeraził,znajomy ma z 35lat,małe dzieci ,już wypłakałam morze łez ale wierzę ze da radę!

Gość w zasięgu
A wiec jednak prowo, ale to nic. Bo ja też umieram, z każdym dniem coraz starsza, coraz bliżej śmierci. A jak z koleżanką za jakiś czas nie będziemy miały co jeść!!!! :( 😭

Gość gość
ale czy ta inhalacja pomoże gdy choroba jest juz tak zaawansowana? a ten przerzut do mózgu? myślę ze na to nie ma rady prócz leków bo na operacje mózgu nie zgodzę sie :-(

Gość gość
gość który w moim imieniu napisał ze to prowo- chamie debilu i buraku mam nadzieję ze chociaz przez chwilę w życiu poczujesz to co ja teraz czuję, tą bezsilność i ból psychiczny. tego ci życzę

Gość gość
kochanie każdy normalny człowiek życzy Ci zdrowia .. ja ci wierzę zdrówka życzę

Gość gość
jeśli masz pestki to je jedz,włącz na yutube Leczenie raka - Metoda NIA dr Ashkara

Gość gość
gdy poprzednim razem brałem chemię moj organizm źle to znosił a wtedy bylem w lepszej sytuacji. w tej chwili myślę, czy wogóle warto sie leczyć

Gość gość
nie wiedzialem o tych pestkach, bardzo dziękuję za rade.

Gość gość
myślę że Twój lekarz udzieli Ci dokładnych informacji .... na temat metod leczenia a my tu możemy udzielać wsparcia psychicznego Niektórzy tak gadają negatywnie na chemioterapię a moja bliska przyjaciółką żyje po chemioterapii już lat ponad 15 a też miała raz po dwóch latach nawrót choroby

Gość gość
a powiedzcie mi czy lepiej pracować do końca czy zwolnić sie z pracy? wiadomo ze teraz ciezko o motywację i bedzie coraz gorzej z siłami, ale siedziec w domu i myśleć co bedzie to tez kiepski scenariusz

Gość gość
a to do idioty który to pisał : cytuję :" Sluchaj no, u ciebie w kurzym mozdzku jest przestrzen i jak to mozliwe by z takim gownem w takim wieku chodzic i nie zdecnac?" ------------------------ debilu ale nie wiem czy wiesz że znam gościa który po wycięciu płata płuca żył 17 lat fffffffffffffffffffffffffff x x do tego debila ktory to skomentowal x przeczytaj miedzy innmi to w perwszym poscie kretynko :D " okazuje się ze mam raka płuc w trzecim stadium z przezutami na trzy miejsca. także na mózg." ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff koorwa skad wu sie wzieliscie;D

Gość gość
uważam że lepiej pracować .....no chyba że się żle czujesz?

Gość gość
może jak masz taką możliwość pracuj na pół etatu

Gość gość
a powiedzcie mi czy lepiej pracować do końca czy zwolnić sie z pracy? wiadomo ze teraz ciezko o motywację i bedzie coraz gorzej z siłami, ale siedziec w domu i myśleć co bedzie to tez kiepski scenariusz" ======= jacy ludzie sa nieuswiadomieni, ja p*****le

Gość gość
fizycznie jeszcze jest dobrze, ale psychicznie jest do bani. ale chyba lepiej pracować do póki dam rade...

Gość gość
01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość uważam że lepiej pracować .....no chyba że się żle czujesz? 01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość może jak masz taką możliwość pracuj na pół etatu cc cc c ktos jeszcze ma cos madrzejszego do powiedzenia

Gość gość
do kogoś z 23: 39 :52 a za to ty powyżej jesteś uświadomiony w każdej kwestii więc stąd sobie idz skoro potrafisz skomentować prymitywnym stwierdzeniem " ja p..e" idioto totalny

Gość gość
podaj mail to mądrzy do Ciebie napiszą do Ciebie bo tu szkoda się produkować ... szkoda czasu i Twoich nerw

Gość gość
ja to dobrze rozumiem, ze czesc ludzi nie wierzy, ma w nosie, ze jestem chory, może kogoś to bawi, mnie nie. napisalem tu po to, by dostać wsparcie psychiczne bo tego potrzebuje. i te miłe komentarze na prawdę wiele dla mnie znaczą. a te nie przyjazne olewam, mam teraz gorsze zmartwienia niż to czy ktoś mi wierzy czy nie. dociera do mnie ze umieram. i musze jakos to przyjąć na klate, a jest ciezko jak mieszka sie samemu w nowym miejscu. przecież gdybym mial z kim pogadac, przytulić sie i wypłakać to bym tu sie nie produkował

Gość gość
wierzymy Ci .... ale nie wiem co powiedzieć ... takie słowa trzymaj się walcz - to słyszysz od każdego ale nic innego powiedzieć się nie da Mieszkasz sam to normalne że szukasz kogoś nawet w necie żeby z nim podzielić się smutkiem , popisać

Gość gość
jestem wdzięczny każdemu kto jest dla mnie wsparciem. ja sam nie wiem co bym poradził komuś na moim miejscu. pewnie bym radził mu nie dac sie i walczyć

Gość gość
napiszę ci wiersz oczywiście nie jestem autorem ale lubię ten wiersz i wiele innych wierszy . Wiem zaraz inni mnie wyśmieją i wstawią swe komentarze ale nie interesuje mnie to piszę Ci wiersz żebyś choć chwile nie czuł się sam .... i może też lubisz wiersze Ernest Bryll Lawina "Lawina" Tyle się stało i nic się nie stało? Chociaż się niebo nad nami łamało Chociaż się otworzyła wielka rana ziemi Czy zostaniemy dalej głusi, ciemni, niemi Rozumiejący wszystko ale tak niezmienni Jak lawina - w płomieniu której się uciera Skała o skałę. Aby z tego pędu Zera się wygładzały znowu w obłość zera W rozwalisko jałowe. Kamienisko błędów?...

Gość gość
piękny wiersz. dziękuję <3

Gość marteczka991
Walcz o życie jesteś młody i masz silny organizm! Sięgnij po książkę "Antyrak" napisana przez francuskiego lekarza który sam zachorował na raka w prawdzie rak go wykończył ale przedłużył sobie życie o długie długie lata opisuje on w książce jaj walczyć z rakiem, przeżywa on sam ta straszna chorobę więc czuje się duże pojednanie z autorem. Polecam gorąco, dbaj o siebie i z całego serca życzę powrotu do zdrowia.

Gość gość
cieszę się , że wiersz się podoba :)

Gość gość
01.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość xxx Postaram sie uwierzyć i pomóc . Teraz proszę byś podał placówkę w której przebywałeś i do ktorej w tej chwili zgłaszasz się do regularnej kontroli. Postaram się pomóc na "Cito"

Gość gość
gdy go czytam widzę w wyobraźni jak wiele sie dzieje wobec bezbronnego człowieka, a ten potrafi wyjść z tego silniejszy. czuje sie lepiej. zdradzisz mi swoje imię? na pewno o tych pestkach poczytam więcej i znajdę tą książkę francuskiego lekarza. bardzo bardzo Wam dziękuję ze jesteście

Gość gość
Wybiła północ minęło więc ja na dobranoc zostawię Ci wierszyk kolejny :) Już nie będę innych zanudzać a skoro Ty lubisz to na Dobranoc masz wierszyk Tym razem Leopold Staff "Północ" Smutek mając za druha, pustkę za sąsiada, A samotność za siostrę, co wiecznie mi bliska, W izbie swej u komina patrzę w żar ogniska, Co płonie, fantastycznie jak krwawa ballada. Za oknem noc milcząca i czarna, jak zdrada, Do ślepych szyb murzyńską, płaską twarz przyciska, Gdy na wietrze jesiennym głucho wyją psiska, Sprzęty, z którymi zżycie się wiąże mnie wspólne, Zda się, kupią się bliżej mnie w grono zatulne, Gdy dreszcz chłodny przebiega wzdłuż grzbietu jak mrówki... I spoglądam z zapartym tchem w zegaru lice, Gdzie na północ zbiegają się nieme wskazówki, Już zaciskane z wolna złej Parki nożyce... Dobranoc .. życzę spokojnych snów pozytywnych myśli i spotykania samych miłych ludzi na forum i dobrych specjalistów w realu

Gość marteczka991
Antyrak. Nowy styl życia Autor: David Servan-Schreiber , tak się książka nazywa, sięgają po nią ludzie chorzy na raka na całym świecie, może tobie też pomoże, powodzenia i wierze ze z tego wyjdziesz.

Gość gość
leczę sie z centrum onkologii w warszawie. osobie która pisze mi te piekne wiersze życzę duzo zdrowia i szczęścia i przesyłam gorące pozdrowienia. jestem bardzo wdzięczny za okazane cieplo :-) dziękuję