Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam raka

Polecane posty

Gość gość
położę sie juz, dziękuję Wam, jutro tu zajrze, dobrej nocy wszystkim i jeszcze raz dziękuję

Gość gość
leczę sie z centrum onkologii w warszawie.' i to ma byc ta informacja ????? jest to odp, na pytanie gdzie sie leczyles, gdzie teraz sie leczysz ? :D:D:D:D:D:D:D:D prowo jak nic :D i ty potrzebujesz pomocy nawet szukajac jej na kretynskim forum? :DD

Gość gość
ciekawe czy autor tego tematu zagląda tu ?????????????????

Gość gość
witaj gosciu dlaczego nie piszesz czy z Twoja choroba lepiej

Gość gość
rozmawialiśmy na prywatnym, chłopak popełnił samobójstwo kilka dni po tym jak tu pisał.

Gość gość
bzdura, nie wierzę.

Gość gość
Niestety to prawda, tez mieszkam na Bemowie i pisaliśmy prywatnie, bo mój tato leczył sie na raka płuc i chciałam temu koledze pomóc i podpowiedzieć. Nastawił sie psychicznie, że nie pokona choroby i 17 września popełnił samobójstwo. Przykro mi, ale nie ujawnię jego danych na publicznym forum żeby to udowodnić.

Gość gość
o Boże :-( nie moge w to uwierzyć.

Gość gość
mam nadzieję ze to nie prawda i ze z autorem wszystko w porządku, że dał rade i cieszy sie życiem.

Gość gość
Przygnębienie człowieka ogarnia...

Gość gość
szkoda chłopaka, to przykre. piękne wiersze tutaj ktoś zostawił, wzruszyły mnie.

Gość gość
Jestem Wolontariuszem działającym w Polskiej Fundacji Onkologii - pomagamy osobom chorym na raka i rodzinom takich osób - więcej informacji jak zostać Podopiecznym Fundacji na stronie Fundacji. Szukamy też Wolontariuszy - osoby, które chcą pomagać. www.pfo.pink

Gość gość
Skuteczność. Digital Silver Pulser jest skuteczny przy wszelkich schorzeniach takich jak : nowotwór w tym nowotwory w ostatnim stadium rozwoju (z przerzutami), stwardnienie rozsiane, AIDS, żółtaczka, wirusowe zapalenie wątroby, wirus ebola, chroniczne zmęczenie, candidoza i wiele wiele innych. We wszystkich przypadkach bez względu na stan zaawansowania choroby był uzyskiwany równie wysoki procent 97-99,8% całkowitej wyleczalności (dane opublikowane przez :Albert Einstein College of Medicine (Kolegium Medyczne imienia Alberta Einsteina) w Nowym Jorku.)

Gość gość
Wiele dobrego słyszałam o leczeniu terapią hipertermii onkologicznej, oddziałuje na guz pierwotny, ale co chyba ważniejsze też i na przerzuty, polecić mogę ośrodek w Gdańsku. http://www.instytuthipertermii.pl

Gość gość
Przeczytałam ten cały topik. Jestem zaszokowanaci strasznie przugnębiona. Bo choć to stary temat to aż przykro czytać co niektóre odpowiedzi ludzi, hejterów. Tak strasznie mi go żal.

Gość gość
Mi na raka pomaga zielona herbata . Udowodnione ze hamuje rozwój . Mam guza piersi i jak przestałam pić ta herbatę to mnie zaczął boleć a jak zaczęłam to mam spokój. Do tego odrzuciłam cukier bo rak się nim żywi. Nie jem żadnych słodyczy ., słodkich ciast, zupełnie nic co ma cukier za to dużo owoców i warzyw. W sklepie ciezko znalezc cos co nie ma cukru bo nawet ketchap czy zupki w proszku czy przyprawy niektóre czy warzywa w puszkach . To jest straszne jak dużo walą tego cukru wszędzie gdzie pozornie wydawałoby się ze go nie ma.Nawet dają do chleba. Trzeba czytać skład. Trzeba na to uważać. Pomaga też witamina C . Jest trochę tego co pomaga. Nie jem tez mięsa i nie pije kawy. Mam raka i żyje będąc tak rygorystyczna w jedzeniu . Zielona herbata tez robi duża robotę .

Gość gość
I tak kazdy kiedys zdechnie.

Gość prazykwantel sprzedam

Cześć

Proszę rzuć okiem i przekaż znajomym, którzy mogą być zainteresowani tą informacją.

Postanowiłem napisać zestawienie leków, które oprócz swojego podstawowego zastosowania przeciw pasożytom i grzybom, są używane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te również wzmacniają działanie specjalistycznych leków przeciwrakowych.

W ostatnich miesiącach szereg osób zwróciło się do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkologów, którzy nie mogli wystawić recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego.
Zawsze konsultuj się z onkologiem, jeśli zamierzasz się leczyć samodzielnie. Jeśli lekarz nie chce z Tobą współpracować, to szukaj drugiej opinii. Na początek wyślij mu kopie mojego maila lub wydrukuj, jako wstęp do dyskusji.

Poniżej wstawiłem tylko skrót informacji o tych lekach i bez linków do literatury medycznej, ponieważ wstawienie wielu linków wysłało by mojego maila do kosza.
Łatwo można samemu wygooglować gryzeofulwina rak, ketokonazol rak, mebendazol rak, itrakonazol rak, niklozamid rak, albendazol rak, iwermektyna rak, disulfiram rak. Czy znacznie więcej źródeł po angielsku - cancer i Griseofulvin, Ivermectin, Albendazole, Mebendazole, Niclosamid, Itraconazole, Ketokonazole, Disulfiram.

GRYZEOFULWINA
Działa na większość rodzajów raka. Dawkowanie 500g 3x dziennie

KETOKONAZOL
Rak prostaty, wątroby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele różnych nowotworów "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types. Significantly, there are also two case reports of anti-cancer activity in humans."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, płuc, podstawnokomórkowy skóry. Możliwe białaczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Może wzmacniać inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, mózgu, ostra białaczka szpikowa, płuc, głowy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"Of the more than 3000 patients taking Antabuse, the cancer death rate was 34% lower for the 1177 who stayed on the drug compared with those who stopped taking it, the researchers report today in Nature. The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Specjalizuję się w sprzedaży leków przeciwpasożytniczych, przeciwgrzybiczych, które są albo trudno dostępne lub całkowicie niedostępne, nie wprowadzone jeszcze do sprzedaży lub wycofane.
Z listy wykluczyłem leki, których nie posiadam w sprzedaży, natomiast mogę je sprowadzić na zamówienie. Wszystkie leki pochodzą z Tajlandii, gdzie mieszkam.

W przypadku zakupów na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Jan Krongboon
tajskie leki przeciwpasożytnicze przeciwgrzybicze antybiotyki w leczeniu raka

Tajlandia 0066994403698 wyślij strzałkę, sms i oddzwonię
massagewarsaw@gmail.com

Gość Sylwia

A ja polecam Metodę BSM dr Lewandowskiego .

Oprócz tego Dotyk Boga w Yt -liczne uzdrowienia za pośrednictwem Internetu.Dodatkowo Gdzie dwóch lub trzech yt-liczne świadectwa uzdrowień

Bóg uzdrawia nawet teraz.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość Sylwia napisał:

A ja polecam Metodę BSM dr Lewandowskiego .

Oprócz tego Dotyk Boga w Yt -liczne uzdrowienia za pośrednictwem Internetu.Dodatkowo Gdzie dwóch lub trzech yt-liczne świadectwa uzdrowień

Bóg uzdrawia nawet teraz.

NAWIEDZONA znowu w akacji.TAAKKKKKKKKK!!!bede uzdrawiać się przez net oglądając filmiki z bogiem.PARANOJA.Gdyby moja siostra słuchała takich ...-ek jak Ty to by umarła bo miała najgorsze stadium raka.Mogła sobie leżeć i oglądać filmiki w necie i czekać na śmierć.Dzięki dwóm seriom chemii wciąz jest z nami.

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

NAWIEDZONA znowu w akacji.TAAKKKKKKKKK!!!bede uzdrawiać się przez net oglądając filmiki z bogiem.PARANOJA.Gdyby moja siostra słuchała takich ...-ek jak Ty to by umarła bo miała najgorsze stadium raka.Mogła sobie leżeć i oglądać filmiki w necie i czekać na śmierć.Dzięki dwóm seriom chemii wciąz jest z nami.

Najpierw zobacz potem pisz.Są świadectwa uzdrowiwń z raka z pełną dokumentacją medyczną.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Najpierw zobacz potem pisz.Są świadectwa uzdrowiwń z raka z pełną dokumentacją medyczną.

To swoich bliskich będziesz tym leczyć .