Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myfuckingdreams

faceci boja sie ladnych inteligentnych kobiet

Polecane posty

Gość myfuckingdreams

dlaczego?

Gość ładna zołza
dlaczego?

Gość gość
W sumie takiej szukam, ale takie mniejinteligentne też mają swój urok :D

Gość gość 5
dziwne pytanie ale zależy kogo nazywasz facetem większość to zakompleksione dzieci. ja zawsze lubiałem wyzwania i uwodziłem ładne mądre panie.

Gość casa y blanca
tak pewnie :D chwalić sie lubią chwalipięty

Gość gość nie chce sie logowac
to pewnie znowu fiku miku udaje jaka jest piekna! :D niestety ktos juz dawno wrzucil jej fote i sie wydalo... :o

Gość myfuckingdreams
co za fiku miku...? nie wiem. czasami mam wrazenie,ze faceci to lubia sie na mnie tylko popatrzec, zaden nigdy nie zagada, a ja jestem zbyt niesmiala, zeby sama zrobic pierwszy krok.

jasne, telepatycznie zgadują, że jesteś inteligentna dlatego żaden nie podejdzie.

Gość ładna zołza
żadna fiku

Gość myfuckingdreams
nie chwale sie. uslyszalam od kolezanki takie slowa jak z nia rozmawialam o sprawach...sercowych. zapytalam czemu to takie trudne dla mnie znalezc faceta. Napawde mam udawac slodka idiotke?

Gość myfuckingdreams
moze po prostu za szybko bym chciala, tak na juz :P w sumie..

pokaz figure bez twarzy... ;)

Gość myfuckingdreams
nie pokaze. Musisz wierzyc mi na slowo ;)

ahhaa dobre sobie... :P boisz sie ze rozpoznam cie po tzytzkach??? :D

Gość Łona jest Aniołem
nie ma jakiś szczególnych leeenków wobec Łonej ;) tylko ten zabrany breath ...:D

Gość gość
astma ?

Gość Elektronikełee
bo nie mamy im czym zaimponować

Gość gość
Też tak mam. Nieśmiała jestem, a oni tylko patrzą. Na gwizdy na ulicy przestałam zwracać uwagę. Wkurza mnie to! A ja naprawdę lubię facetów. Jestem ładna, mądra i uwielbiam seks. Tylko to wszystko chyba za...

Gość gość
dziewczyny dajcie jakis mail to, wysle wam swoja oferte :D:D Narzekacice ot jak was poznac do groma? Skor zadnego kontaktu do siebie nie dajecie?

Gość myfuckingdreams
po cyckach? sluchaj buraku. Cyckow nikomu tu nie pokazywalam i nie mam zamiaru ale czasem zaspakajam sie seksualnie na czacie internetowym z racji tego,ze jestem sama, a nie chce dawac komu popadnie. I za kazdym razem te gnoje kiedy tylko zgodze sie na wlaczenie kamerki slinia sie i p*****la romantyczne glupoty albo chca sie umawiac. Za kazdym razem jest to samo i w sumie pozniej juz nici z mojego cyber seksu bo slucham p********ia. Siedzicie przed kompami i marszczycie swoje male fredy utwierdzajac codziennie wszystkich w przekonaniu kto jest pasztetem, sami nie reprezentujac soba nic ciekawego. Dam glowe, ze nie pogardzilbys na zywo nawet kobieta z cyckami do pempka.

Gość gość
no to juz teraz wiem na czym polega twoje problem. Jestees po porstu nie doroochana (znizajac sie do twojego poziomu) dlatego siada ci na mozg robisz sie obrzydliwie wulgarna. Piszeszz jak mietek spod winkla. No i masz swoj problem. Zbieraj sobei lepiej na wibrator to szybciej sie doczekasz niz zdesperowanego faceta.

Gość myfuckingdreams
nie jestem z Polski dlatego nie chce wchodzic w blizsze relacje z kims z drugiego konca europy np. mam po prostu zly dzien. koniec tematu. Tesknie za zwiazkiem i doskwiera mi samotnosc. Ciagle jestem sama. Sorry jesli kogos urazilam. Po prostu chce kogos do kochania :/ dobranoc

buachchcha dziewczyno!!! to byl zart!!! :D nie unos sie tak bo ci sie zmarszczki na czole porobia... :D

Gość Łona jest Aniołem
" Dam glowe, ze nie pogardzilbys na zywo nawet kobieta z cyckami do pempka." Cycki som waszszne ale ja stosuje inne kryterjuuum Łona albo NieŁona (większość to nieŁona ;) to duszo łupraszcza ;)

Gość myfuckingdreams
spadaj. Twoj zart wcale nie byl smieszny.

w ogole to dal bym ci swoja fote bez mrugniecia okiem. gdybym ja potem tu zobaczyl pozwalbym cie zlotko... :P:)

wiesz, kiedys czytalem taka ksiazke na temat przekonan. takie tam psychologiczne pierdy, ale jeden fragment byl dobry i w pewnym sensie dotyczy ciebie. zobacz jak sie unioslas jak napisalem o cyckach! ;D to byl zart... :D haha

Gość myfuckingdreams
tak...wylapujcie moje bledy jezykowe, interpunkcyjne, literowe i ortograficzne i co tam jeszcze chcecie. Swiadczy to o waszym niskim poczuciu wlasnej wartosci. Od pietnastu lat jestem za granica, a od siedmiu nie bylam nawet w PL wiec i tak jestem cholernie dumna ze swojej pisowni :P

jak masz na imie zadzioro? :)

Gość myfuckingdreams
"gdybym ja potem tu zobaczyl pozwalbym cie zlotko... jezyk.gifusmiech.gif" to bylaby kwestia tego kto mialby lepszego prawnika jeszcze...zlotko