Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bamb

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Czy podczas miesiączki można zajść w ciąże? Kochałam sie z chłopakiem w drugi dzień miesiączki oczywiście z zabezpieczeniem. Prezerwatywa nie pękła ani nic z tych rzeczy, ale boję się, że mogę być w ciąży proszę pomóżcie :( okres mam nadal ale tylko takie lekkie jak na razie plamnienie po stosunku na drugi dzień miałam normalną miesiączke, ale ostatnio mam lekkie plamnienie xd

Gość Babka z piasku
Zamiast szukać diagnozy w necie idź do ginekologa, takie to trudne?

Gość gość
wypiertalaj trollu, nikt nie jest takim imbecylem niedouczonym zeby serio pytać...

Gość gość
znowu kafe ma robic za test ciazowy?

nie jest trudne, ale muszę czekać aż te plamienie się skończy .

nikt ci nie kaze robic za test ciazowy. Ja sie tylko chce dowiedziec czy jest mozliwosc zajscia tak w ciaze . Jasne...

Gość gość
jest, lepiej ci?

Gość gość
A wyszukiwarki nie masz? Pełno w necie info o ciąży nawet taka leniwa jesteś, że nie chce Ci się szukać.

Gość gość
no i juz jest, kurvva, nastepna debilka... wracaj do szkoly, idiotko a nie za roochanie sie bierzesz!!!!!!!

Gość gość
Ja znalazłam pełno artykułów w tym temacie w 5s nawet całego zdania nie musisz wklepać bo są podpowiedzi jak można być takim leniem i niemotą?

wez k***a nie wyzywaj ! nie chcesz to sie k***a nie udzielaj ! milo bedzie jak z tej dyskusji znikniesz

Gość gość
milo bedzie jak zanim zabierzesz sie za cos o czym nie masz pojecia to wczesniej sie troche doksztalcisz

Gość gość
naucz sie chociaz korzystac z google zanim zabierzesz sie za seks

Gość gość
matka ani szkola cie nie nauczyla, ze ZAWSZE jak sie roochasz to jest szansa na ciaze????? ale w czasie cioty jest tak znikoma ze w zasadzie zadna????? debilko, kurvva, gdzie sie takie legna...

w internecie roznie pisza ze jest mozliwosc zajscia w ciaze inni, ze nie. Ja osobiscie uwazam, ze jest mozliwosc xd Ale chodzi mi konkretniej o to czy jesli kochasz sie z zabezpieczeniem i wszystko jest ok czy jest mozliwa ta ciaza bo na niecie tak samo pisza ze moze byc mozliwa a inni ze jezeli prezerwatywa nie pekla i nie doszlo do wytrysky do ciaza jest nie mozliwa xd

jesli ty lubisz korzystac z internetowego testu to sb korzystaj xd bo ja z tego badziewia nie mam zamiaru xd

Gość gość
nie karmcie tej tollicy

Gość ide do gargamela
bez urazy ale zeby zajsc w ciaze potrzebne sa plemniki twojego faceta a skoro uzywaliscie prezerwatywy, ktora nie pekla ani sie nie zsunela to jak niby mialabys zostac zplodniona???? najpierw troszke poczytajcie o seksie a potem sie zabierajcie do roboty

wiesz powiem Ci tak :) inni mają racje pisząc Ci, że w internecie możesz poczytac co nie co na temat seksu i tego wszystkiego. I powinnas zastosować się do rady, że idąć do łóżka z chłopakiem musisz być przygotowana na wszystko tuttaj osoba ma racje, że raczej w ciązy nie możesz byc bo tak jak napisałaś zabezpieczaliście się więć szanse są znikome. Ale następnym razem uważaj na to co robisz, każdy w życiu popełnia błędy i moim zdaniem nie możemy go zaraz obrażać w internecie. Także pamiętaj o tym na przyszłość

Gość gość
tak, jesteś w ciazy!!!!!! bedziesz miala cztery hipopotamy!!!!!! zadowolona?

do gość. Przepraszam, że sie wtrące, ale nie powinnaś jej obrażać, każdy w życiu robi błędy, a to że zadała takie pytanie to nie powód by zaraz ją obrażać więc sie zastanów czasem co piszesz.