Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrawy wegetariańskie

Polecane posty

Gość gość

Kochani, podpowiedzcie jakies fajne, tanie i smaczne potrawy wegetariańskie i przepisy na nie

Gość Anastasja Potocka
pasztet z gesi

Gość gość
No super zrobie facetowi na dzień dobry jak przyjedzie do mnie , a jest od lat bezmięsny

Gość gość
pierogi z kapusta i grzybami, nalesniki z serem, ziemniaki z jajkiem sadzonym i mizeria, zupa pomidorowa. jest taka fajna strona internetowa google ktora pomoze ci w podobnych dylematach

Gość gość
Po co ci półfacet? Prawdziwy mężczyzna je mięso, a facet wegetarianin to albo kryptogej albo zboczeniec albo jakiś totalny wymoczek.

Gość gość
Nie zgadzam się. Żaden wymoczek, ani gej. Fecet w 100 %, sprawdziłam to bardzo dokładnie.

Gość gość
Czyli zboczeniec, współczuję. Zdajesz soboe sprawę z tego, że to się może ujawnić po kilku latach? Może już teraz trzepie sobie przy zdjęciach hemafrodytów albo smaruje cię noca własnym moczem... Strzeż się :o

Gość gość
he, he, he :-) dobre. Problem w tym,ze ten facet jest od kilkunastu lat moim meżem i dzis wraca do chaty po dłuzszym wyjeżdzie ,a ja juz nie ma pomysłów na żarełko bezmięsne, a chciałabym coś fajnego zrobić

Gość hermionka88
Jak moja siostra przeszła na wegetarianizm, to przez pierwsze kilka tygodni nie wiedziała w ogóle co jeść. Wyszperłałam jej wtedy w internecie przepisy na zupy kremy. Z cukini, groszku, brokułów, cukinii. W zasadzie z czego chcesz. Są łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne. Kupiłam jej na urodziny porządny blender z philipsa i teraz to jedne z naszych ulubionych dań. W diecie wegetariańskiej blender się bardzo przydaje.