Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienarodzony92

Czy naprawdę jestem draniem

Polecane posty

Gość nienarodzony92

Witam! Mam problem z panowaniem nad swoimi emocjami podczas kłótni z Dziewczyną. Za każdym razem, kiedy wychodzi między Nami trudna sytuacja, naprawdę trudna sytuacja, to zdarza mi się podnieść głos, a nawet szarpnąć ją doprowadzając do siniaków. Wczoraj zdarzyło mi się nawet rzucić w nią kluczami, a dokładnie w pierś. Czuję się z tym c*****o, bo ogólnie jestem zdrowym, kochającym kolesiem, tylko mam z*****e poczucie własnych emocji. Moja Dziewczyna, K. pada ich ofiarą, choć możemy się kłócić (jak już jest taka sytuacja) jak normalni ludzie, dyskutując, bez użycia rąk. Wiele postów na ten temat napisano, jednak z perspektywy Pań, skarżących się na swoich partnerów. Teraz ja przyznaję się do tego błędu, jest mi źle, tym bardziej, kiedy Jej zdarza się mówić rzeczy w stylu "przy Tobie odechciewa mi się żyć"...jak poradzić sobie z takim problemem? Wszystko naprawdę fajnie, tylko ta agresja. To jest agresja, długo się nie przyznawałem do tego, ale tak - to jest agresja, jestem agresywny i od szarpaniny się zwykle zaczyna...

Gość liscie jesieni
idz z tym do lekarza psychiatry psychologa, jezeli wiesz ze zle robisz staraj sie nad tym zapanowac bo ja stracisz.

Potwierdzam. Ale to, ze jestes swoadom problemu to juz na prawde duzo. Powiedz jej, ze wiesz, ze jestes nie w porzadku, popros o pomoc i wyrozumialosc. Chcesz sie zmienic.. Pracuj nad soba.. Za kazdym razem jak zaczyna sie zozkrecac klotnia po prostu wyjdz, przejdz sie, przewietrz, odetchnik kilka razy, wroc do nej, daj buziaka w czolko, przepros i zacznij na nowo rozmawiac..

bez terapii się nie obejdzie. Agresja zawsze ma swoje źródło. Sam sobie pewnie z tym nie poradzisz.

Gość kelner z Rewala
skad jestes kochanym chlopczykiem ktory ma w nosie wszystko za wyjatkiem wlasnej furii proponuje sport, na przyklad rower :P, :P, :P

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej