Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaaa222

chlopak ma na mnie wyjebane odejsc czy nie

Polecane posty

Gość idiotkaaa222

jestem najwieksza idiotka na tym forum, chlopak ma mnie dosłownie w d***e, wczoraj darł się na mnie,żebym w**********a z jego domu;( a ja głupia zostałam , fakt chyba w sumie tylko dlatego,że nie miałabym nawet autobusu,żeby pojechać do siebie do domu, pogodzilismy się wszystko fajnie, wrocilismy dzisiaj z zakupow , on mowi ze idzie zapalic papierosa na balkon. cos dlugo nie wracal a tam go nie ma, drzwi od balkonu otwarte czyli uciekl przez balkon;/(mieszkamy na parterze), ide na klatke, roweru nie ma;/ telefon zostawil w domu... po prostu jestem zalamana, spakowalam sie i nie potrafie wyjsc z domu, jestem najwieksza idiotka!!!!

Gość gość
to chyba oczywiste?

Gość idiotkaaa222
to jest chore, on mnie rani , a ja nie potrafie odejsc;/ jestem z nim 4lata, i jest zle, czasami jest dobrze, w sumie wydaje mi się,że mnie kocha, mowi,że sobie beze mnie zycia nie wyobraza a tu takie cos.

Gość idiotkaaa222
widze,że nikomu nie chce się nawet odpowiadać na moje posty, Proszę pociśnijcie mnie porządnie może to da mi siłe do działania.

Gość gość
ja pierdziele chlopak uciekl przed nia z chaty przez balkon hahaha tego jeszcze nie slyszalam..... :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość idiotkaaa222
..........

Gość idiotkaaa222
dla Ciebie to napewno śmieszne a ja siedzę i rycze;(((

Gość gość
jak przed toksyczną matka!! masakra

Gość gość
ile masz lat i ile ma twój chłopak ?

Gość gość
oczywiscie,ze to jest smieszne, nie wyobrazam sobie zeby przed emna uciakl moj chlopak. ile on ma lat?ile ty masz lat? na co ty takm czekasz?? on pryzjdzie a yty mu sie rzucisz na szyje? jmest takie powiedzenie- jak sama sie nie bedziesz szanowac to nikt cie nie bedzie szanowac. on widzi ,ze dajesz soba pomiatac to to samo robi !! i to sie nie zmieni

Gość pangaa
dziewczyno nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz? lepiej nie bedzie ale jesli chcesz tkwic w takim zwiazku to juz Twoja sprawa...

Gość idiotkaaa222
22, on 25. ma problemy z narkotykami. to jest toksyczny zwiazek, nie potrafie odejść naprawdę, czuję jakby by mi ktoś serce wyrwal,.

Gość gość
Dziewczyno sama zdałaś sobie sprawę, że będąc z nim zachowujesz się jak idiotka, więc co ci napisać więcej? Po tym co napisałaś tutaj, mogę tylko przyznać rację. Nie wyobrażam sobie, jak można być z człowiekiem, który tak cię traktuje. Godności nie masz?

Gość idiotkaaa222
wydaje mi się,że ja mam jakieś zaburzenia psychiczne;/ moja matka też tkwiła przez kilkanaście lat z alkoholikiem, a odeszła dopiero po tym jak zaczął do domu po pijaku kochanki przyprowadzać.js teraz siedze z narkomanem.bardzo źle mi z tym wszystkim, przed wszystkimi udaje ,że jest dobrze, nikt nie wie co sie u nas dzieje.

Gość idiotkaaa222
;(

Gość idiotkaaa222
no i spakuje sie i co dalej ? co mam mu powiedziec jak bedzie dzwonil? czy wogole z nim nie rozmawiac?

Gość gość
a skad wiesz, ze bedzie dzwonil? co ty mu zrobilas, ze az musi uciekac przed toba?

Gość gość
nie sadze zbey dzownil jak uciekl przed toba z balkonu. a jak bedzie, powiedz mu prawde,to co czujes zi tyle. a co masz kujrwa powiedziec,jak chlopak ucieka przed toba????????????????????????? ja pierdziele co za ciemnogrod

Gość idiotkaaa222
jak wspomnialam ma problem z narkotykami, a jak jestem w domu to przewaznie siedzimy razem, teraz mam urlop, chyba po prostu chcial uciec do kumpli sie nacpac,