Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły

Polecane posty

Gość gość

Składałam papiery na dwie uczenie. Studia są płatne. Waham się ciagle miedzy 2 kierunkami ( farmacja i ratownictwo medyczne). Na jednej uczelni okazało sie ,że trzeba wpłacić czesne do 5 września... dopiero dzisiaj sie o tym dowiedziałam kiedy dostałam decyzję ,że mnie przyjmują . Na drugą też się dostałam ,ale nie wiem ,który kierunek wybrać... Mam oszczędności 2 tys zł ,ale troche mi szkoda tych 850 bo i tak nie wiem czy na te studia pójdę Co radzicie?

Gość gość
farmacja :)

Gość gość
a i zapomniałam napisać ,że wpłacić czesne trzeba na ratownictwo... Kompletnie nie wiem co robić teraz...Czesne niestety nie podlega zwrotowi

Gość gość
Zdecydowanie ratownictwo

Gość gość
No właśnie jedni radzą tak inni tak... Jeden i drugi kierunek mnie interesuje... Myślałam ,że będę miała czas na podjęcie decyzji do końca września , a tu niespodzianka

Gość gość
Formacja. Jesli możesz dostać siena farmacje to zakładam ze medycyna tez jest w zasięgu. Lepiej medycyna i specjalizacja z medycynyratunkowej.

Gość gość
ty musisz zdecydować czy jesteś w stanie np całe życie poświęcić takiemu ratownictwu czy tez robić w farmacji. Popatrz na to przyszłościowo, żeby Ci się przypadkiem przy ratownictwie nie znudziło to np po 10latach a i tak będziesz tam dalej pracować bo będziesz musiała mieć prace ale będziesz taką zrzędą (na które pewnie sama narzekasz czasem) pracującą z ludźmi.