Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek210508

O co jej chodzi

Polecane posty

Gość Antek210508

Witam, kilka dni temu miałem dziwną sytuację: odezwałem się do swojej znajomej na gadulcu bo byłem ciekawy co u niej słychać. Podczas rozmowy ona wyskoczyła do mnie z pyt: czy moja dziewczyna nie jest zazdrosna o to że z nią rozmawiam? o co chodzi?

Gość Antek210508
up

Gość gość
Niektórzy mają chore doświadczenia ze swoich związków. Może ta koleżanka ma/miała zazdrosnego chłopaka, który robił jej jazdy, jak rozmawiała z innymi facetami. Zapytała, bo pewnie pomyślała, że twoja dziewczyna też taka jest i będzie zazdrosna o waszą rozmowę, a nie chciała, żebyś miał przez to problemy.

Gość gość
Zaproponuj Jej kolację ze śniadaniem ,to będziesz wiedział o co chodzi .

Gość gość
a o jajco, zapytala czy dziewczyna twoja nie jest zazdrosna . kumasz?chyba nie , wiec szkoda czasu dla takiego matola

Gość gość
o ten zegar co nie chodzi.

Gość gość
Mogła też odnieść wrażenie, że ją podrywasz i chciała dać ci delikatnie do zrozumienia, żebyś się odpieprzył. :)

Gość anna  sx  s s
po prostu chciała się dowiedzieć czy jesteś w związku- głupio jej było pytac ja czasem jak rozmawiam z facetem, a nie wiem czy jest w związku to tez wyskakuje z podobnym tekstem lub mowie coś o żonie wtedy on odp ze ma tylko dziewczynę lub jest wolny, no i w ten sposób wiem na czym stoję i na co mogę sobie pozwolić w rozmowie kurcze... Ty naprawdę jests ciężko kapujący...

Gość Antek210508
z tego co mi wiadomo to wiedziała że mam dziewczynę.