Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadzieje że uniewinnią Katarzyne W

Polecane posty

Gość xiądzRuchan
i cmokną w jaja detektywa Rutkowskiego

Gość gość
tez na lewce powinien siedzieć Bartus-tatus

Gość gość
Zrobili z Kasi potwora a ona ma po prostu problemy, trzeba jej pomoc a nie osądzac

Gość gość
na kafe już mamy pełno takich kobiet jak katarzyna w. pełno walczących o zabijanie dzieci masakra.

Gość gość
żerują na Katarzynie zeby sie wybic okropne Rutkowski to jeden z największych pajaców wspolczesnej Polski

Gość xiądzRuchan
uniewinnią i wypłacą premię, za wyprzedawanie Faktu i SE

Gość gość
to chyba jakiś żart z tym uniewinnieniem jak można było by wydać taki wyrok ? ona zabiła swoje dziecko min. powinna otrzymać 25 lat

Gość gość
mam nadzieje, ze dostanie max 8 lat. ona ma problemy i trzeba jej pomoc , zrobiliscie z niej kukłe medialną

Gość gość
w polskim kraju wszystko możliwe uwolnia ja i trafi na pierwsze okładki gazet i do playboya :D będzie milionerką

Gość gość
pomoc polega tylko na tym że powinna trafić do szpitala psychiatrycznego jak można zabić swoje maleńkie dziecko ? jak można w ogóle zabić ?

Gość gość
rutkowski i tabloidy zrobily z niej temat zastępczy , to ofiara mediow !!

Powinna zostac uniewinniona. A pozniej radze jej wniesc pozew o szkalowanie i zadalbym na jej miescu wysokiego odszkodowania. I mowie powaznie.

Gość aga6712
jej nie trzeba pomuc tylko ja zabic tak jak ona zabiła swoje dziecko na krzesło ja posadzic!!!!!

Gość gość
aga6712 - ty sie zabij teraz, jedną kretynke mniej, juz i tak za duzo ludzi na swiecie jest, zrob nam dobry uczynek

Gość gość
zabiła z premedytacją pefridna cwaniara ne jedna aktorka by sie przy niej uczyła :D słuchajac dzisiaj sądu, kiedy opowiadał obrońca że na bodach pod spioszkami były ślady niby brudnych rąk ,w okolicahc pach to najwidoczniej celowo je zabrudziła w celu zmylenia .. (pomoc osób trzecich ,, itd )

Gość aga6712
do gość jesteś śmieszny człowieku mi życie jeszcze miłeha ha ha jak widac to też bys potrafił lub potrafiła zabic czlowiek dlatego ja tak bronisz z dania na dzień coraz głupsze ludzie sie robia wez ty pomyś troche ona zabiła swoje dziecko które nosiła przez 9miesiecy pod swojm sercem a pużniej ja zabiła to jest matka to jest osoba która nie powina miec wogóle dzieci śierc za śmierc jej córka napeno by ego chciała to dziecko nie było nic winne jeśli jej nie chciała to mogła ja odać a nie zabijac pomyśl sobie co to dziecko wtedy czuło jak ona mu to robiła

Gość gość
Nie znasz jej sytucji, nie wiesz czemu to zrobila, Kasia ma problemy i potrzebna jej pomoc psychiatryczna a nie wiezienie. Rutkowski i inni to cwele, żerują na jej sprawie zeby sie wypromowac, media zrobily sobie z tego cyrk zamiast mowic o powaznych sprawach w kraju, typowy temat zastepczy taki jaki cyrk z marszałkiem sejmu

Gość aga6712
chyba ja znasz że ja tak bronisz to nie media zrobili cyrk tylko ona zrobiła cyrk jej już sie nie da pomuc i chyba jesteś jako jedyna co by chciała jej pomuc prosze cię nie osmieszaj się bo ona nie zasługije na pomoc zobacz co sie dzieje po tym jak ona zabiła to co dzien prawie słyszysz że jakaś matka zabiła swoje dziecko i co kazdej co zabiła byś chciała pomuc

chcialbym przypomniec obecnej tu gawiedzi ze w polsce nawet seryjni mordercy i szefowie gangow siedza maks 15-20 lat. Dziewczyna powinna zostac uniewinniona

Gość gość
mam bzika na punkcie dzieci Madzia,dzieciatko odchowane,piękne,urocze i taka podla matka nie kochała jej,mogła ją oddać a nie zabijać,jakim prawem odgrywała sie na mężu kosztem dziecka pan prokurator dał mi wiarę w sprawiedliwość,w sądy i wierzę,ze jest bardzo sprawiedliwy w USA taka morderczyni dostałaby 90 lat !!! jak moze obrońca tak kompromitowac się??? wiem,ze nie mogłabym być mecenasem ,nie umiałabym być ponad prawem zabila,ma mieć najwyzszy wyrok kary szkoda,ze nie ma kary śmierci,perfidna morderczyni,podła matka,zero człowiek

Gość gość
do wiezeinia na reszte zycia ale ma pracowac by doastawac jedzenie albo krzeslo innej opcji nie widze. I nawet nie p*****lnie o psychiatryku w usa psychiczni tez normalnie odsiaduja dozywocie

Gość gość
Powini ją zabić a nie osądzać.

Gość gość
cały dzień ślęczałam przed TV i oglądałam proces płakałam jak bóbr za tym niewinnym dzieciątkiem obrońca godzinami naprowadzał mnie na prawidłowy tok myślenia i zaprzeczał sobie,naprawdę żenada to co mówił prokurator jest wiarygodny i wierzę,ze zapadnie wynik dożywocia jeśli tak się stanie,uwierzę w sądy mam nadzieję,ze ten sąd będzie dla mnie autorytetem brawo ławnicy! brawo eksperci! brawo Katowice!

Gość gość
Ja mysle, ze Katarzyna nie dostanie dozywocia, moze z 25 lat a wyjdzie po 10

Gość gość
Powinni ja uniewinnic