Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partnerka oziębła podczas stosunku jak LóD co zrobić aby była bardziej

Polecane posty

Gość gość

Obecna partnerka jest oziębła podczas stosunku jak lód. Po 20-30 minutowej penetracji brak jakiejkolwiek emocji na twarzy,zero emocji. Raz na 1minute mrugnie oczami i dalej błędnym wzrokiem w paczona we mnie lub sufit :-( Po 30 minutach gdy dochodzę nawet nie wiem czy dostaje orgazmu gdyż tylko dowiaduje się że niby było ok. Niestety nie pozwala na żadną zabawę oralną, pozwala tylko na tradycyjny seks. W jaki sposób drogie koleżanki poznać że dochodzicie ? Mój problem jest również taki że bez prezerwatywy i kontakcie wzrokowym dochodzę znacznie szybciej. Ale dla mnie i podobno dla niej penetracja jest znacznie przyjemniejsza. Czy wy kobiety bez prezerwatywy również macie przyjemniejsze doznania ? Z moich obserwacji wygląda iż partnerka w ogóle nie dostaje orgazmu, czy orgazmy u kobiety mają różny zewnetrzny stan. Partnerka nie chce się zgodzić na wydziwiane pozycje seksualne. interesuja ją tylko pozycje z kontaktem wzrokowym np. misjonarska + pozycja misjonarska z nogami zarzuconymi na moje ramiona. Czy takie pozycje są rzeczywiście najlepsze ? Czy wy drogie Panie również potrzebujecie kontaktu wzrokowego i czułego dotykania ?

Gość gość
w paczona D:D:D

Gość gość
nie doczekam się drogie panie odpowiedzi ?

Gość gość
niech ona nie paczy w ten sufit, niech paczy Ci w oczy :D:D:D

Gość gość
tu na rzaden ciekawy temat nie mozna sie doczekac na opowiedz tylko k***a na jakies gowniane tematy gadaja i gadaja Ogolnie kafeteria to juz gowno a wszyscy co tu gadaje na te z*****e tematy to frajerzy tak wiec kolego niewiele ci panie podpowiedza

Gość gość
na to gdzie ona patrzy nie mam żadnego wpływu :-)

g***tem ją wez zobaczysz jak zareaguje pomysl sobie ze ta k***a cie tyle emocji zlych kosztuje i g***tem ją wez ja mam sznurek i kajdanki na takie okazje kazda w koncu wymieka i zaczyna wspolpracowac

Gość gość
czyli kobiety, panie z tego forum są aż tak zdegenerowane :-(

Gość gość
g***tem ????? ale ona współpracuje tylko lodowato :-)

Gość gość
sam jesteś zdegenerowany, zboczuchu jeden ty seksu się zachciewa we wszystkich pozycjach a kto to widział? bez slubu się łajdaczysz i chcesz jeszcze żeby ta bidna kobiecina paczyła ci w oczy jak ty ja penetrujesz we wszystkie otwory a tfuuu , idź stąd i nie rób porubstwa zboczuchu

pisales ze fochy ma to tak, to siak chodzi o to zeby jasną sytuacje wykreowac laska jak da sie jej za duzo gadac to glupieje i sama nie wie czego chce g***tem na kudly takich klimatow sprobuj

Gość gość
w jakich wszystkich pozycjach w zasadzie jedna tradycyjna ?? jakie wszystkie otwory zero analu czy oralu Pytam drogie Panie i na razie zero informacji z waszej strony na czym mi najbardziej zależy :-(

Gość gość
czy ty naprawdę jesteś tak durny, ze nie zrozumiałeś jeszcze, że takie problemy rozwiazuje się ze swoją partnerką a nie na forum publicznym co z tego, że któraś z kobiet napisze ci co lubi i jak lubi to sprawa bardzo indywidualna a poza tym jesteś upierdliwy i niekumaty, jest wiele literatury na te tematy, weź sobie coś poczytaj

Gość WiesiekSmirdzoncy
jak bendzie śfini rzryć dawała to ftedy podciongarz jej kiecem, zatykarz sfuj nos i bierzerz, mósi pomuc

Gość i dobry dla mnie bądź
nie kręcisz jej. jakbyś ją kręcił nie byłaby oziębła. orgazmu u kobiety nie da się przeoczyć.

Gość gość
ale inicjatywa do uprawiania seksu wychodzi zarówno z mojej jak i jej strony, więc z tym kręceniem nie masz racji. Ona lubi uprawiać seks w taki sposób jak opisałem poprzednia partnerka była przeciwieństwem gorąca jak wulkan :-) niestety zbyt gorąca.