Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno faceci metalowcy śmierdzą

Polecane posty

Gość gość

i niestety jest to prawda, wiekszosc nie dba o higiene. Skąds sie ten stereotyp wziąl prawda? Dbają glownie o wlosy a pod pachami jebie okropnie, nie mowiac juz o okilicach intymnych bo tam chaszcze i rybi smrodek

nie, nie, to wszyscy Polacy śmierdzą. Przecież każdy wie, że oszczędzają na wodzie ;)

Gość wybierz i bądź
pojawiło się parę wpisów pań lubiących długowłosych facetów i teraz jazda po nich. mhmm...no i jak kulą w płot. jestem z takim długowłosym mężczyzną, metalowcem by się nie nazwał to na bank. kąpie się codziennie i są to długie kąpiele, pachy i miejsca intymne ma wygolone, włosy czyste, piękne i gęste.

Gość gość
Śmierdzą, moze nie wszyscy ale zdecydowana większość. Nieraz przechodziłam obok takiego i aż odpychało.

no...to kto jeszcze śmierdzi. Pomyśli..,.jacy inni ludzie pocą się latem na przykład :)

Gość i dobry dla mnie bądź
mhmm...z tego co zauważyłam tacy faceci mają codziennie inne koszulki, czego nie powiedziałabym o facetach w dresach lub takich facetach nie przywiązujących wagi do ubioru. polecam powąchać pod pachą czy siebie nie poczułaś/nie poczułeś. wskazówka dana Ci z troski, żeby inni o Tobie nie pisali w necie.

Gość gość
co ma styl ubioru/subkultura zwiazana z higieną ? Nie zauwazylam, zeby metalowcy byli ''brudni'' podobnie ''dresiarze'' w ortalionach, wrecz przeciwnie są wypacykowani jak lale, siłownia perfumy za 300, zel we włosach :O

Gość gość
Nieprawda.

Gość gość
Ale gdy mijałam się z tymi facetami to to nie był zwykły pot, tylko jakby faktycznie się nie myli któryś dzień z rzędu, choć nie wyglądali na margines, biednych ludzi, i często mają te swoje dlugie włosy przetłuszczone :O a hiphopowcy i w garniakach czuć od nich Diora etc. Bynajmniej nigdy nie poczułam żeby od nich jechało.

wow, przeszłaś koło jednej grupy ludzi! Wiesz, ja mam sąsiadów słuchających hip hopu (a ja razem z nimi bo mają otwarte okna). I od nich śmierdzi...to znaczy, że od wszystkich tak wali? :D

Gość gość
Nie, spotkalam tych facetów ale każdego z osobna. Nie twierdzę ze każdy metalowiec nie dba o higienę, ale większość...