Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lekarz bogiem

Polecane posty

Gość gość

są tu głupcy którzy uważają że lekarz jest bogiem?

Gość gość
Bardzo często sie myla, bardzo często, a mówią z takim przekonaniem

Gość doctor house
zwlaszcza wowczas kiety trzy niezalezne diagnozy wzajemnie sobie przecza :classic_cool:

Gość gość
Niestety ale w dzisiejszych czasach sa.

Gość gość
Odnośnie moich chorób ,pomylili sie 14 lekarzy, oczywiście na moja niekorzysc

Gość Madera 12323
masa ludzie tak uwaza, zwłaszcza ze wsi imałych miasteczek... masakra... ja ich za bogów nie gdy nei uwazałam, ale jak sie poczyta o medycynie to potem czesto zgroza, jak taki lekarz ma wiedze nieraz gorsza od dziecka z gimnazjum

Gość gość
Są bogami jak chodzi o typowe choroby, oczywiste, poza tym potrafią tylko przepisać antybiotyków. Umowny sie, na tym głównie polega ich praca

Praca anestezjologa na oiomie tez polega na przepisywaniu antybiotykow przyglupie? Praca angiochirurga tez? Neurochirurga tez? Masz iq polki w kredensie

Gość gość
Kiedyś dostałam wysypki po aspirynie, na pogotowiu dowiedziałam sie że to kiła. Nawet ją, nieuk, nie uwierzylam, takie bzdury posuwaja

Gość gość
Mówię o odpadach medycznych, którzy szpitala i prawdziwych chorób na oczy nie widzieli

Gość gość
trzeba było samemu zostać lekarzem, moze lepiej byś leczył/a....

Gość gość
Od dawna leczę sie sama, jak trzeba będzie coś wyciąć to wtedy pójdę do lekarza

Gość gość
jak nie bogiem to kim?

Gość Madera 12323
ja tez sie lecze sama... to co oferuja lekarze nie jest warte zeby zarabiali czesto nawet 1200 zł.. Sprzedawczyni na kasie charuje, a oni potrafia tak przyjmowac, ze nei spojrza na pacjenta. Poszlam do ginekologa z mlekotokiem, i masa innych zaburzeń, a ta stwierdziła, ze to pewnie jakis płyn fizjologiczny... To nic ze piersi dwa razy takie,... Teraz robie badania na własna reke- na szczescie da się, czytam w necie i lecze sie sama- biore mastodynon i mlekotok zniknał.. ja czuje się lepiej... miałam całe lata wieczne parcie na pecherz, lekarze nic innego nie mogli wymyslec jak ze to infekcja pecherza (trwajaca lata!- buachachacha), wg badań ogólnych było ok wiec nerki tez niby spoko... lekarz rozłozył rece... musiałam sama wpasc na to zeby zrobic przeswietlenie kregosłupa- i okazuje się że mam ucisk w odcinku ledzwiowym... Oni są zupełnie niezainteresowani pacjentem, tyko w takim razie sie szuka innego zawodu , bo za to co robia ni powinni dostawac załmanego grosza

Gość gość
niech ich piekło pochłonie

Gość Madera 12323
Jedna znajoma poszła do lekarza- takiego rodzinnego z dzieckiem co miało Zespół Downa... I ten lekarz z zainteresowaniem sie pyta: "Kiedy to mu przejdzie" ? LOL A co do zapisywania antybiotyków to jest dopiero robienie ludziom krzywdy. Nawet nie badaja co jest człowiekowi, czy to wirus, czy bakteria, przeciez na wirusy antybiotyki nie maja sensu

Gość gość
Do madera- jestes glupia :(

Gość Madera 12323
Znam tez z tego forum osobe, własnie zastanawiam sie co u niej, która chyba z pół roku latała na pogotowie bo czuła b silny ucisk w gardle... robiono jej jakies nic nie warte badania, laryngolog do którego poszła, i to niejeden - kompletnie spieprzył sprawe... nie przebadano jej dokładnie, stwierdzili, ze jest zdrowa i ze to nerwica... Wysłano ja... do psychiatry. Łaziła tam i jej stan sie pogarszał. Okazło sie w końcu, jak poszła prywatnie, za ma raka tarczycy w zaawansowanym stadium, nie wiem czy z tego wyszła,

Gość gość
dlaczego k***a tak.najezdzacie na lekarzy ? co byscie k***a bez nich zrobili ? GOWNO ! pozdychalibyscie. Nie wiecie jak trudno jest zdjagnozowac chorobe, jest tyle rzeczy , tyle chorob, tyle mozliwosci, niektore tak.podobne do siebie objawami.. Poza tym troche k***a szacunku, sam sobie zrobisz operacje ? operacje serca, mozgu ? taki lekarz jest po ciezkich studiach gdzie csly czas przed ksiazkami dzien i noc sleczy a ty pewnie naeet nie po studiach z gowniana wiedza na nich najezdzasz. Oni ratuja zycie a to chyba najwazniejsza rzecz prawda ?

Gość niegość
Nie ładnie tak wrzucać wszystkich do jednego worka. Jak wszędzie są specjaliści i "specjaliści".

Gość Madera 12323
mów na siebie, wiekszosc osób tu jest po studiach, ja skończyłam moje z bdb, i jak juz pracuje to daje z siebie wszystko, dwa lata pracowałam jako wolontariusz przy rehabilitacji... dla mnie lekarze to dno... i dwa metry mułłu, najbardziej przereklamowany zawód swiata... wyzej sraja niz d**y maja

Gość Madera 12323
a ty Janek jakbys nie dał 10 tys łapówy zeby cie przyjeli to bys robił w Tesco.. :p Taki z ciebie geniusz..

Gość gość
a jaki lekarz ma najmniej roboty i najbardziej olewa?

Gość niegość
Madera 12323, pogadasz inaczej jak będziesz potrzebować operacji. Albo ktoś z Twojej rodziny. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość gość
jestescie k***a p**********i,wedlug mnie to ty.jestes dnem i nie zaslugujesz na to by ktos cie leczyl skoro masz takie zdanie o kims kto zycie ratuje. i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość Madera 12323
Juz raz potrzebowałam, cesarskiego ciecia, ale zrobionego na czas.. a nie za pózno, tak ze moje dziecko ma teraz 11 lat i zespół westa od niedotlenienia okołoporodowego... ile osób ma tez dzieci okaleczone przez tych morderców nie nie idzie zliczyc.. Powinna byc dla nich kara smierci za cos takiego i milion zł odszkodowania dla ofiar ... a u nas jak np. ten ginekolog z Poznania nie zrobił CC babce której jedno z dzieci obumarło, tak ze potem zmarło drugie z nich, i ona sama, to nawet gnój nie dostał zakazu wykonywania zawodu... bo jego praca jest dobrze oceniana... buachachacha Pracuje nadal, ma rodzinie zapłacic... 10 tys.

Gość gość
Współczuje ludziom którzy chorują i muszą przechodzić operacje wykonywane przez polskich lekarzy. W polsce lekarze kończą słabe studia. Równie dobrze mnie mozecie powierzyć jakaś skomplikowana operacje zapewniam że wszystko by się powiodło gdyż jest to prosta robota. Aha i proszę tych konowałow nie nazywać lekarz bo lekarza macie w usa czy niemczech a nie polsce. Chyba że kończył studia za granicą.

Gość niegość
A ile osób ma zdrowe dzieci dzięki sprawnej reakcji lekarzy? Każdy medal ma dwie strony. Mojej cioci lekarze uratowali życie. Co nie znaczy, że każdy lekarz jest dobry. Są specjaliści i kompletni kretyni. I cała masa lekarzy pomiędzy. Leczenie się na własną rękę jest zawsze niebezpieczne.