Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dada223344

co on miał na myśli

Polecane posty

Gość dada223344

rozmawiałam dzis z moim facetem na temat ślubu mojego kuzyna po trzydziestce, że niepotrzebnie robi taką dużą impreze jak mógłby wziąć tylko skromny slub i że w tym wieku to juz to nie bardzo tak pasuje tym bardziej ze jego przyszła żona jest starsza a on na to: "nie wiadomo czy ty czasem do trzydziestki nie dociągniesz" :/ nic sie nie odezwałam na te słowa bo mnie dość zaskoczyły po czym dodał "chociaż, pewnie nie"... co miał na mysli mówiąc to?

Gość jam jest oligarcha
zycie jest jak bumerang naprawde nie rozumiesz tepa strzalo?

Gość gość
a z jakiej racji ty wyrokujesz co komu wypada a co nie? gówno cię powinno obchodzić kto jaki ślub sobie robi - patrz swojego tyłka!

Gość dada223344
nie bede rozmawiać z kimś kto mnie obraża

Gość gość
na pewno miał na myśli to, że on z toba on ożeni przed 30tką, bo to własnie chcesz tu przeczytac tępa strzalo. Czy raczej TEMPA STSZAŁO :o

Gość dada223344
czy do cholery możecie skupić sie na pytaniu jakie postawiłam?? reszta mnie nie interesuje

Gość jam jest oligarcha
tepa strzalo kiedy zrozumiesz, ze zycie jest jak bumerang? naucz czytac sie miedzy wierszami to znajdziesz odpowiedz debilko

Gość gość
już odpowiadam: "nie wiadomo czy ty czasem do trzydziestki nie dociągniesz" - czyli zapewne przed trzydziestką za mąż nie wyjdziesz - po czym dodał "chociaż, pewnie nie" - czyli doszedł po chwili do wniosku, ze jednak nikt cię nie będzie chciał za żonę! zadowolona?

Gość gość
00:31:40 :D 🖐️

Gość jam jest oligarcha
prowo

Gość dada223344
gościu z 00:31:40 po pierwszym zdaniu które powiedział i po mojej reakcji jakby zaprzeczył czyli nie zgodził sie z tym co przed chwilą powiedział, czy oznacza to ze nie traktuje mnie poważnie i nie myśli o ślubie w przyszłości? mamy po 25 lat

Gość jam jest oligarcha
zgłosiłem temat do usunięcia

Gość dada223344
jam jest oligarcha weź sie odczep, to ze nikt nie chce z toba rozmawiać nie znaczy że musisz zaśmiecać forum. tyle w temacie

Gość gość
po pierwszym zdaniu które powiedział i po mojej reakcji jakby zaprzeczył czyli nie zgodził sie z tym co przed chwilą powiedział xxxxxxxxxxxxxxxx po prostu wyczuł, że nie dasz mu żyć i będziesz go zadręczać o ślub

Gość dada223344
to by się akurat zgadzało bo czepiam sie, oj czepiam czasami o byle pierdołe

Gość dada223344
czy z tego co powiedzial można wywnioskować ze on nie mysli o mnie poważnie??

Z tego co powiedział, można wywnioskować, że w********ś go marudzeniem, że ślub po 30 to tylko cichy i bez gości, więc powiedział Ci coś, żebyś się odwaliła. A potem się opamiętał, bo jesteś wariatką, która się czepia bez powodu i woli mieć święty spokój niż dalej wysłuchiwać Twojego marudzenia.

po twoim pierwszym wpisie nie wroze niec dobrego :( z tym, ze to nie znaczy, ze nie ma dla ciebie ratunku :) nie wiem, co tam mysli twoj chlopak, ale nie wyobrazam sobie traktowac na powaznie osoby, ktora kieruje sie takimi zasadami wypada/nie wypada jak ty.

Gość dada223344
może faktycznie powiedział to na odczepnego... za dużo sobie dorabiam w głowie, ogólnie jestem osobą która wszystko analizuje i zawsze wszystko widzi w czarnych barwach, eh co zrobić... ide spać ale bede bardzo wdzięczna jeśli ktoś jeszcze sie wypowie:)

Gość dada223344
niegość -> nie jestes pierwsza osobą która mi to mówi...

Gość lukas83e
Czarny humor i tyle

Wcale się nie dziwię, że nie jestem pierwsza, jakby mi ktoś robił awanturę o każdą pierdołę, to szybko dostałby kopa w d**ę. Zresztą już po samym początku Twojego postu widać, że masz coś z głową, skoro według Ciebie po 30 nie wypada robić wesela... Ten facet powinien zostać świętym z taką cierpliwością...

Gość dada223344
nie chodzi o to że nie wypada tylko moim zdaniem akurat to małżeństwo bedzie bardziej z rozsądku, z braku laku niż jakiegokolwiek uczucia wiec po prostu wyraziłam swoje zdanie, mógł po prostu powiedzieć że sie z tym nie zgadza i uargumentować a nie sypać takim tekstem

Gość gość
może i z rozsądku ale czasem takie malzenstwa są trwalsze jak te z milosci... a ty tez nigdy nie wiesz co cie spotka, za rok twoj facet moze cie porzucic jak szmate, roznie bywa w zyciu...