Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka 0000

kto nie spi

Polecane posty

Gość Namiętność jest okrutna
W malżenstwie oczywiście.

Gość gość
Kto tu mówi o g****ie? Chodzi mi o odmianę w seksie....Czasem to pomaga.Może warto spróbować? Namiętność NIE MUSI BYĆ OKRUTNA....

Gość Doświadczony przez życie
Dzieci nie są jeszcze na tyle wyrośnięte, by same iść do kina, próbowałem je wysyłać do dziadków, ale też nic nie daje, bo od razu tylko mówi: "zadzwoń, sprawdź jak sobie radzą dziadkowie, czy dzieciom czegoś nie brakuje". I chęć pryska. Ostatnio babcię sprowadziłem, by posiedziała z dziećmi, a my wyszliśmy na wieczorny spacer, to ją nogi zaczęły boleć.

frida jak Ty walniesz to bez prochu.Nie zartuj sobie z niego trzeba jakieś wyjście dla niego pomyśleć:D

Seksu było akurat tyle, by spłodzić dwóch chłopaków. Ni mniej ni więcej.

Gościu masz racje tylko to jest przenośnia.Nie bedę wykładu tutaj robił bo wiesz doskonale,że nikt się seksowi nie oprze.Tylko jak są anomalie jak w/w przypadku.

Gość gość
Szczerze Ci współczuję,Doświadczony... Ja nie wiem co to brak chęci,za to zgadzam się,co do mokrych majtek...

Człowiek był młody, głupi i z zasadami, to nie poznał się na egzemplarzu. Po ślubie 6 lat mieszkaliśmy u teściów i zawsze było: "nie, bo mamusia za ścianą słyszy", zamieszkaliśmy na swoim to są chłopaki, ale ciąża zagrożona, a potem połóg, problemy poporodowe, "dzieci nie śpią" i tp i td.

mysle przeciez.... jak za duzo mowi, to mozna jej usta zakleic 😴 .... wtedy nie bedzie mowila, ze trzeba do tesciow dzwonic ;) .... a jak ja zwiaze 😴... to bedzie mial szanse na roochanie 😴.... tylko powieki niech jej czyms przycisnie, bo przy wysilku moze kobieta dostac wytrzeszczu 😴 .... wiem. rodzilam dwa razy i lekarze zawsze pilnuja zamykania oczu 😴 to tylko taki luzny pomysl 😴

Wiecie, najgorsze w tym wszystkim jest to, że mi zaczyna nie chcieć się chcieć.

No przyznać trzeba, że się raczej nie wyszalałeś :( i tak przekornie- dobrze, że synowie nie przy jednym zamachu...:D przepraszam, nie mogłam się powstrzymać...;)

Jesteś jeszcze bardzo młody nie pozwól aby Ci zdrowie zaczęło szwankować.Posłuchaj starego ducha cafe.:classic_cool:

Do pierwszego 4 razy podchodziliśmy, ale drugi jest z pojedynczego strzału. Policzyłem, bo mam dobrą pamięć i doliczyłem się 15 razy przez 17 lat małżeństwa.

dwa razy rodzila..... no to chlopie... doswiadczenie w wiazaniu juz masz 😴 ... co najmniej dwa razy 😴

ciałem może jeszcze nie taki stary, ale duchem przechodzowany. Zacząłem uciekać w pracę, ale ile można czesać kasiory?

Frida, po pierwszym porodzie pomagałem lekarzowi ją szyć, bo lepsza położna poszła do dziecka a druga miała dwie lewe ręce.

15 powiadasz...no to kurczę szaleństwo:( Szczerze- to ciężko to skomentować. W zasadzie, to wierzyć się nie chce, ale bywa i tak. Dla mnie to jest nierealne nie odczuwać przyjemności z seksu, z bliskości z drugą osobą, nie potrzebować tego. Ale nie wiem...może ja się nie znam:( Nic tylko współczuć.

Jesteś wspaniałym małżonkiem lecz musisz to radykalnie zmienić.Dla Twojego zdrowia.Seks jest ważny w małżeństwie.Jak go nie ma są frustracje takie jak obecnie masz.

Trochę się wygadałem i idę spać bo jutro mam trudny dzień w pracy. Dobranoc, miłych pogaduch na seksowne tematy! 🖐️

Pomyśl nad tym doświadczony.Życzę Ci tego.

no widzisz.... wazna rzecz mowisz dopiero teraz 😴 moze ona sie ciebie krepuje..... widziales ja rozdarta, okrwawiona, spocona, wymeczona... moze porodowa trauma jest winna ozieblosci 😴

Obecnie trzymają mnie dzieci. Ona chciałaby by ją przytulić, ale bez pozostałych konsekwencji, ale jeśli muszą być konsekwencje przytulania, to woli zrezygnować.

Gość gość
Ruda,nie powstrzymuj się ..... Ja też jestem ruda i....pomyślałam o tym,co Ty "powiedziałaś głośno :-) Do Doświadczonego, fajny z Ciebie facet,szkoda,że nieszczęśliwy w takiej dziedzinie...

Przed porodem wcale nie było lepiej. A po drugim porodzie, który odbierał mój kolega z harcerstwa (całkiem przypadkowo to wyszło, nawet nie wiedziałem, że został lekarzem) żona przekonała się do naturyzmu.

Gość gość
A,to dlatego ta bielizna odłogiem leży....? Ty też nosisz kitel...?

czy oczekujesz od nas hasla "rzuc ja i znajdz sobie inna" ? .... wtedy poczujesz sie rozgrzeszony i zrobisz z ochota to, co od dawna lazi ci po glowie 😴 .... rob co chcesz. odpowiedz od dawna jest w tobie

Ja tak tylko jeszcze słówko...owszem, oziębła żona to dla męża prywatna tragedia (zresztą w drugą stronę też to działa). I szczerze nie wyobrażam sobie trwania w takim związku, ale- mam wrażenie, że jednak trochę siebie idealizujesz Doświadczony. Bez urazy- to tylko moje odczucie, być może mylne.