Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocaineessence

escapelle ciąża lekarz

Polecane posty

miesiąc brałam tabletki antykoncepcyjne azalia 16.08 wzięłam ostatnią a 19.08 pierwszą novynette zgodnie z zaleceniem lekarza. 20.08 po 3 godzinach od wzięcia tabletki pękła nam prezerwatywa. W środę pobiegłam do ginekologa po tabletkę 72po. Lekarz mnie zbadał i mówi ze nie było jeszcze owulacji tabletkę wziełam po 15h. 2 tyg pozniej ponownie bylam u lekarza, i powiedział ze nie ma warunków na ciąże gdyż widac ochronę tabletek i niecałe 5mm endometrium, Test po 14 i 15 dniach negatywny. Czy mogę być spokojna? Juz wariuje. Prosze o odp

Gość gość
Nie wariuj tylko organizuj bzykanie z głową a nie piczką

Gość cococo
dzieki za miłą odp. :)

Gość gość
Po co brałaś escapelle? :D

Gość gość
nie wiem po co w ogóle brałaś escapelle. strasznie jesteś poschizowana. chyba w ogóle nie powinnaś seksu uprawiać, bo kopniesz na zawał. tabletki, guma i jeszcze escapelle..

Gość cococo
czyli nie mam sie czym martwic?

Gość gość
taaaaaaaaa

Gość gość
OFERTA dla studentów i uczniów:) Mozna dorobić do kieszonkowego, rejestracja wymaga tylko waznej legitymacji (poniewaz firma ma podpisana umowe na program europejski angazujący tylko studenów/ uczniów do 26 roku zycia) Zamiast skanu moze byc zdjecie zrobione nawet komórką :) inclick.pl/?pb=5c29a7162aefe22b91bf10ecc2f7d8ea wszystko jest proste, rejestracja nic nie kosztuje, mozna zrezygnowac bez zadnych kruczków jakie wszyscy znamy z opowieści :) na wstepie dostajemy punkty za darmo, później wykonujemy różne zadania tj. klikamy na głosowaniach, komentujemy, piszemy recenzje :) NIE MA TU KOKOSÓW i na pewno nie bedzie to pensja, ale przy 15 minutach dziennie mozna sobie dorobic, a 50zl na chodniku nie leży :) inclick.pl/?pb=5c29a7162aefe22b91bf10ecc2f7d8ea