Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karta Tesco Clubcard

Polecane posty

Gość gość

mam ją od początku odkąd chyba powstał program ale ostatnio częsciej zaczełam robic tam zakupy. Mnie osobiście ten program pasuje, bo wymieniają te punkty na bony, wiadomo nie jest to dużo pieniędzy ale zawsze coś, do tego są kupony ze zniżkami. A jak wy oceniacie ten program? Bo np biedronka nie ma nic i wole iść do tesco niż do biedronki - mniej wiecej ta sama odleglosc do tego i tego sklepu.

Gość gość
Generalnie lubię Tesco, m.in. za bistro w którym można zjesć za kilka złotych, gdy nie ma czasu na gotowanie w domu. Karta wczoraj doładowała mi sie 1500 punktów za dokonanie zakupu ubrań dla dzieci za min. 50zł i art. szkolnych za min. 30zł, więc następne talony przyjdą na fajną kwotę. Wczoraj z racji taloników z kwotami oraz zniżek np. 5 zł za szampon, 2 zł za herbate Lipton zapłaciłam 173 zamista 198zł. Więc się opłaca- pilnuje by kartę nabijac każdorazowo.

Gość gość
ost sklep do ktorego zagladam to tesco 10 kas a nigdy zadna nie siedzi trzeba sie samemu obsluzyc czesto cen z promocji nie ma na kasach i trzeba w bok paragon korygowac takie bezholowie generalnie