Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salon fryzjerski Wadowice Oświęcim Brzeszcze Andrychów Kęty

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mieszkam w Piotrowicach, dlatego też wypisałam okoliczne, większe miejscowości, które mnie interesują. Niestety tutaj na miejscu nie mogę liczyć na żadną solidną obsługę fryzjerską. W najbliższym czasie czekają mnie dwie ważne uroczystości, chciałabym dobrze wyglądać, zupełnie odmiennie. Macie jakieś propozycje gdzie mogłabym się udać? Im bliżej, tym lepiej, ale nie ma to większego znaczenia. Jestem gotowa poświęcić czas dla atrakcyjnego wyglądu. Oczekuje, że trafi mi się dobra oferta. Wiadomo, że jak fryzjerka, za przeproszeniem, coś spartoli to za ciekawie nie będzie...

Gość Punia_84
A może salon Anna w Głębowicach? Dużo bliżej niż do wymienionych miast. Moim zdaniem dobra oferta, sama byłam tam u fryzjerki kilka razy, choć nigdy z powodu wyjątkowych okazji.

Gość naturalna i piękna
A na jakiej ulicy dokładnie jest ten salon?

Gość gość
też nie wiem, nie mają chyba strony internetowej :(

Gość gość
Salon jest na Kulturowej 50 w Głębowicach jak coś :)

Gość kryska z czerwonych korali
No nie powiem fajny ten salonik i strzyżą tam bardzo dobrze. Byłam tam trochę czasu i atmosfera przez cały czas była bardzo ciepła i miła. Poza tym ceny nie są aż tak wysokie.

Gość gość
Nie że nie są aż tak wysokie, lecz są niskie. Wystarczy porównać z innymi salonami, jeździłam trochę w okolicy i wszędzie było drożej.

Gość teodora roos
Jak tam robią fryzury okazjonalne? :) Dają sobie radę z tym zadaniem? Któraś z Was czesała się tam na sylwka?

Gość gość
Fryzury okazjonalne czyli takie wieczorowe wychodzą bardzo dobrze, wiadomo trzeba wtedy w salonie spędzić trochę więcej czasu, ale warto dla końcowego efektu, raz czesałam się na wesele, ostatnio na bal sylwestrowy, miałam dwie różne fryzury obie piękne i stabilne. Także warto skorzystać z usługi projektowania fryzur w tym salonie.