Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOCHAM OSOBE KTORA MA RODZINE

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie - poznaliśmy się dobre kilka lat temu, spotykaliśmy się i od samego początku straciłam dla niego głowę. Ale wszyscy mówili że to kobieciarz, że sypia z każdą laską itd. więc pomyślałam, że nie jestem dla niego wyjątkowa. Czułam się cudownie w jego towarzystwie. Ale w moim życiu pojawiła się inna osoba - bardziej ułożona, z perspektywami na przyszłość i związałam się z innym facetem. Niestety był to nieudany związek, rozstaliśmy się rok temu i poznałam innego, z którym jestem dotychczas. Do czego zmierzam - facet o którym mowa na początku chciał się jeszcze ze mną spotkać w grudniu rok temu (nie zgodziłam się, ponieważ miałam faceta) - później dowiedziałam się, że wpadł z jakąś laską :/ Co najgorsze - wzięli ślub i jakiś miesiąc temu urodził im się synek. Dzisiaj spotkałam się z CHŁOPAKIEM MOJEGO ŻYCIA - właściwie przypadkiem, ale uczucia wróciły, serce mi mocniej zabiło i nie mogę przestać o nim myśleć...mówił że życie zmusiło go do związku, ale jest szczęśliwy... Czy to możliwe, że jest szczęśliwy? Boże nie umiem sobie poradzić, zapominam o moim obecnym chłopaku, ciągle myśląc o tamtym... czuję się okropnie rozbita... co robić? ;(

Gość jadzka_
ja tez...do tego bardzo mi sie podoba jej rodzina - wszyscy razem i kazdy z osobna :classic_cool:

Gość gość
daj sobie spokój z takim zerem co nie potrafił utrzymać kutasa w gaciach i poszedł do łóżka z kobietą, której nie kochał, zrobił jej dziecko, a teraz pieprzy bzdury, że "zycie go do tego zmusiło"...

Gość gość
Najgorsze jest to, że wydaje mi się, że on rzeczywiście jest szczęśliwy :( Nie potrafię się z tym pogodzić, że jest szczęśliwy z kimś innym, a nie ze mną..

Gość gość
podkoc***esz sie w jakims kurwiarzu, to dobrze ze z tamta wpadl, przynajmniej nie zmarnuje ci zycia ;);)

Gość gość autor
ale tak naprawdę wolałabym żeby to ze mną wpadł i żebym mogła z nim być ;( to jest mega cudowny facet, ma dobre serduszko, myślę, że teraz się zmienił dla rodziny i nie jest takim kurwiarzem - dla mnie jest IDEAŁEM

Gość gość
To z nim bądź,a potem nie płacz,ze zdradza itd....tacy ludzie się nie zmieniają..