Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w waszym miescie rowniez wlepiaja kary za nieplacenie abonamentu tv

Polecane posty

Gość gość

Podobno u mnie w Lublinie chodzą po domach i jesli nie płacisz to naliczają ci jakąś karę nawet 600 zł! I nie obchodzi ich czy masz polsat, nc+ czy inną tv i płacisz abonament, karę i tak wlepiają. trochę to niesprawiedliwe bo mając tv w polsacie płacę 49,90 i jeszcze im bym miała bulić? Przecież chyba mają jakiś odsyp za to, że udostępniają swoje programy. Co o tym myślcie?

Gość liczba urojona
nie a nawet gdyby chcieli - moj telewizor ma nieco inna funkcje wiec by nie przeszlo

Gość gość
Przedwczoraj jakiś 2 gości pukało po drzwiach,podglądałam ich przez oczko bo myślałam że to komornicy czy coś. Usłyszałam jak do sąsiada mówią czy nie jest zainteresowany jakąś tam telewizją na co on zamknął im drzwii przed nosem. Tak myśle że to podpucha była,że chcieli sprawdzić kto ma odbiornik TV a nie płaci abonamentu. Zresztą telewizja powinna płacić wysokie odszkodowania ponieważ żąda opłat za kiepską jakość nadawania. Wystarczy poczytać po forach czy pod artykułami komentarze jaki jest odbiór telewizji cyfrowej. Wystarczy że przejedzie auto i już się traci sygnał. Bardzo dużo ludzi narzeka że nie może normalnie popatrzeć na tv bo ciągle się obraz traci i u mnie tak samo mimo iż wydałam nie mało pieniędzy na antene. Tylko w 2 miejscach w pokoju odbiera mi telewizje,a w drugim pokoju wogóle.

Gość liczba urojona
czasami cos co wyglada jak parowka nie jest parowka to samo tyczy sie telewizora :classic_cool:

Gość gość
ja jestem z łodzi i również słyszałem o tym, że jakieś kary są za niepłacenie. Jak mieszkałem z rodzicami to oni płacili ale od 2 lat wynajmuję mieszkanie z kolegami i nie płacimy. A jak przyjdą do nas to kumpel wspaniale udaje zapijaczonego właściciela agresora i to jest nasz sposób na np. świadków jehowy, na tych pewnie też zadziała.

Gość gość
juz wkrotce UE nalozy kare na panstwo. Abonament tv jest niezgodny z rozporzadzeniem europejskim