Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak postępować z teściową

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. mój maż nie mieszka ze mną od 2,5 miesiąca. Poznał dziewczynę przez internet i jest nią zafascynowany. Jeszcze sie nie spotkali. Mam trójke dzieci w tym jest jedno niemowlakiem. Staram się tak układać relacje z mężem aby dzieci odczuły odejście meza jak najmniej dotlkiwie, choć dopiero teraz przyznają że maja żal do ojca że je opóscił. Pojawienie się innej kobiety w naszej rodzinie jak się domyślacie nie było dla mnie radoscią. Mój problem polega na tym że tesciowa która blisko mieszka a u niej teraz mieszka mój maz ciągle do mnie wydzwania i wygaduje że własnie mój maz odstrojony pojechał do swojej kochanki - gdy on akurat przyszedł do dzieci, albo że ja widziała pod blokiem i się z nim umawiała na spotkanie gdy on w tym czasie był w pracy. meczą mnie te jej telefony i czasami to mam wrażenie jakbym żyła w matrixie. Czy ktos miał podobne hostorie.

Gość gość
załatw jej kafatan bezpieczeństwa

Gość gość
nigdy nie spotkałam tak podłej kobiety która do matki swoich wnucząt mówiła takie rzeczy aby ją zranić. Omijaj babsztyla

Gość gość
odpowiedz teściowej że włąsnie z sądu wróciłaś gdize złożyłaś papiery o rozwód z winy męża i pismo o alimenty na dizeic i siebie . A biorąc pod uwagę ,że będą to 4 osoby to być mozę i tściowa oberwie rykoszetem :)

Gość gość
nie odbieraj telefonów od niej.

Gość gość
prowo . facet sie z domu wyprowadził bo dizewczynę poznał ? bzdura totalna

Gość gość po podobnej sytuacji
jak tylko tak ci mowi, to mow, ze wiesz, ze ci mowil i ze sie cieszysz jego szczesciem :) jak zauwazy ze ci nie dopierdala to moze sie znudzi... :) a cytujac brata mojego mow jej ze "wy je .bane masz na to" :D choc pierwsze propozycja jest lepsza :)

Gość gość
to nie jest prowo to są realia. Kobieta łazi za mna , beczy do telefonu i ja jak mówie że mi to zwisa to jej ataki sa jeszcze mocniejsze.

Gość gość
ja sobie wytłumaczyłam poznał chce innej zasmakować jego życie jego bajka. Mnie to zabolało moze i jeszcze boli bo wierzyłam w zwiazek do grobowej deski. Juz nie jestem naiwna, ale czy mozna jeszcze tak kopac lezącego na ziemi. Przecież k***a pozostałam z trójka dzieci i to ja z nimi musze spedząc cały swój czas a nie jej synek.

Gość gość
prowo głupie , po prostu głupie . dzieciaku , jakbyś była matka 3 dizeci inaczej byś gadała

Gość gość
gdyby nie maluszek to bym moze zaszalała. Z innym pod jej oknem bym sie przechadzała. ale przecież muszę odchować syna abym mogła coś zagasrnąć z życia dla siebie.

Gość gość
wytłumacz jak bym gadała bo tak się składa że jestem matka 3 dzieci może nadal jestem w szoku co sie wokół mnie dzieje