Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szokuje mnie to że kobieta młoda 22 lata urodziła dziecko i pojdzie przez nie si

Polecane posty

Gość gość

siedzieć na 25 lat a to dziecko nawet roku nie miało... nie wiem... skazywać dorosłą, rozwiniętą istotę na więzienie tylko za zabicie nieświadomej istoty? no ludzie, my nie pamietamy co było mając 1-2 =3 lat , co innego zabicie np. 4 latka albo brutalne zabicie, ale Madziulka miała dobrze, a że umarła... Bóg ją przygarnie, szkoda mi Tej Katarzyny W.teraz kobiety w Polsce przestaną rodzić, ja np. mam 24 lata i co? urodziłabym dziecko, wypadłoby mi i poszłabym do paki...to juz lepiej nie miec dzieci...

Gość gość
przecież wiadomo,że takie mało dziecko łatwo może umrzeć, a dlaczego nie wsadza sie do wiezeienia rodziców za śmierć łóżeczkową? to też ich wina, jakby spali z dzieckiem i dogladali go 24/7 to by nie umarło...tyle małych dzieci umiera a rodzice nie idą do wiezienia

Gość gość
nie wierze ze masz 24 no chyba ze jestes uposledzona intelektualnie

Gość gość
rozwiń swoją wielce intelektualną myśl co do mojego upośledzenia

Gość gość
I ty piszesz o Bogu?

Gość siedzialem na wysokim stolku
bo gdyby byla breivikiem i z******aby kilkanascie osob to dostalaby tylko dyszke ale to baba :classic_cool:

Gość gość
mnie też szkoda Katarzyny W. i powiem wam że bardzo jej współczuję

Gość gość
z postu glownego wynika , ze nie dostrzagasz roznicy pomiedzy umyslnym zabojstwem a nieumyslnym spowodowaniem smierci , a takze obce ci sa ich konsekwencje prawne

Gość gość
lepiej do szpitala psychiatrycznego;) mordercy seryjni tyle nie dostaja

Już sie uzielałem w tym temacie i znów się udzielę. Taka sama sytuacja miesjce miała 2000 lat temu kiedy to ludzie żadni byli krwi Jezusa. To był wyrok pod publikę i dziś jest to samo. Osy chciały użądlić , a celem Katarzyna. Szkoda tylko ze osy zapomnaiły że ich ul To Polska a Ul ten nie Katarzayna ale polityka. Za dużo ostanimi czasu mowiono na sądy. Bo ten sedzia taki a tamten sraki. Władza Sądownicza potrzebowali Katarzyny. Na ten wyrok będą się latami cofać. Bo jak ktoś kiedys powie " Nie został skazany za to - phi co to za sąd" Sędzia ten powie prywatnie " Spójrz to nie jest tak , Katarzyna została skazana sparwiedliwie , ja jestem dobrym sędzią ,a Ty się mylisz"

Gość gość
Mnie jej szkoda o tyle ,że rodzice nie dali jej ciepła , miłości , nie nauczyli co dobre ,a co złe.. gdyby nie to pewnie byłaby zupełnie innym człowiekiem. Ale z drugiej strony już jest dorosła i sama odpowiada za swoje czyny ...

Gość gość
przecież są gorsi ludzie w tym kraju, a ci z patologii co zagłodzili dziecko , albo w beczkach? sprawa ucichła pewnie ujdzie im płazem ...Biedna Katarzyna ;/

Gość gość
a ci co niszczą, okradają kraj? sami zgariają po 10-30 tys miesiecznie a inni umierają z głodu, mają renty emerytury po 500 zł co z nimi ??? powinni stac przed sądem i żeby ludzie wymierzyli im sprawiedlwiosci, to dopiero mataczenie, a tu biedna dziewczyna ma 180tys oddac a gdzie błedy polityków? 5 milionow za koncert madonny powinni oddac z własnej kieszeni! czy to jest sprawiedliwy kraj?:)