Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oplaca sie brac tabletki anty przy rzadkim seksie

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, biore tabletki ale seks z partnerem mam rzadko bo mieszkamy daleko od siebie i widujemy sie w weekendy jedynie. Wiec seksu jest srednio 4-6 razy w miesiacu. I sie zastanawiam czy warto brac tabletki czy moze lepiej zostac przy samych prezerwatywach...

Gość gość
Ja stosowałam. Teraz od trzech miesięcy powtórka z rzadkim seksem i też stosuję.

Gość gość
Bzykanie musi być zabezpieczone.Powinno być conajmniej co drugi dzięn.Szukaj ogona do dziurki

Gość gość
To zależy od tego z czym się czujesz bardziej komfortowo, z łykaniem tabletek czy z seksem z prezerwatywą. Tabletki mają to do siebie, że biorąc je wpadasz w pewien rytm, nawyk, a o gumkach łatwo zapomnieć.

Gość gość
Biorąc tabletki nie musisz się ograniczać z bzykaniem.Robisz to do woli i kiedy masz ochotę

Gość gość
Możesz też wziąć pod uwagę czynnik ekonomiczny, ile płacisz za tabletki ? A ile Twój facet płaci za gumki i ile ich zużywacie ? Przelicz to sobie i wtedy wyjdzie co się bardziej opłaca.

Gość gość
opłaca się:-) prezerwatywa pęknie i co wtedy:-) a tak się nie martwisz.

autorko mam obecnie podobną sytuację i stwierdziłam, że wolę prezerwatywy niż trucie tabletkami

ja właśnie chciałabym zacząć brać tabletki a mój facet zaczął pracę za granica. I chyba nie warto się truc jeśli będę miała seks co 3 miesiące. Jak sądzicie ?

Gość gość
Oj tam, truć i truć ;) Polacy to naród największych lekomanów, łykamy jak cukiereczki leki przeciwbólowe, odchudzające, suplementy diety a tylko używanie tabletek antykoncepcyjnych nazywamy truciem się.

Gość gość
Jak chcesz sie bzykać to bierz

Gość gość
zupelnie bez sensu!

Gość gość
nic nie jest bez sensu. też uprawiam rzadko seks tzn w weekendy i czasem zdarzy się w tyg. lub co 2tydzień .stwierdzilam że wolę brać tabletki anty bo miałam nieprzyjemnośc brać escapelle . poza tym mieć uregulowana miesiączke to sama przyjemność. jak i dochodzenie partnera w srodku a nie w gumce

Gość gość
Dokładnie. Nie dość, że seks jest rzadko to jeszcze męczyć się z prezerwatywą.

Gość gość
Jest wielka przyjemność kochać się bez ryzyka z zakończeniem w pochwie niż ciągle mysleć.W kazdej chwili jestem do dyzpozycji z wiadomem kiedy okresem.Bóle menstracyjne żadne

Gość gość
Dzieki za wszystkie komentarze. Jestem bardzo przezorna, wiec ja biore tabletki a moj luby zaklada za kazdym razem prezerwatywe. Wiec mamy podwójne zabezpieczenie i nie wiem co by bylo gdybysmy ograniczyli sie tylko do prezerwatyw...ja za tabletki płace 25 zl. Prezerwatywy ok 9 zł za 3 sztuki. Ale nie wiem czy kwestia ekonomiczna to najlepsze kryterium. Poki co zadnej decyzji jeszcze nie podjełam.

Gość gość
Ja przeszłam na prezerwatywy po latach brania tabletek. Żałuję, że tak późno. Mam dorosłego syna więc nie ma opcji żeby brakło gumek, kupuje przy okazji zakupów kosmetycznych i leżą w łazience, kto potrzebuje się częstuje. W samochodach jakieś zawsze są, przy okazji tankowania chłopaki uzupełniają braki.

Gość gość
SEX w gumce to lizania loda przez szybę.To nie na XXI wiek

Gość gość
ja w gumce już dlugo się nie kochałam.. stosuje stosunek przerywany przy tabl anty. ciągle boję się im zaufać. czy partner może to zrobić we mnie?

Gość gość
moje prezerwatywy 12szt kosztowały 26zł a tabl 32 ale przyjemność na weekend o wiele lepszą niż w prezerwatywach i można zaszalec nawet 3razy dziennie!

Gość gość
Tabletki anty są szkodliwe,mnie od nich bolała głowa i nogi. Teraz stosujemy stosunek przerywany a w dni płodne gumki, prezerwatywy są teraz tak różnorodne, że jest w czym wybierać i seks w gumce wcale nie jest gorszy, ja np lubię gumki prążkowane, lepsze doznania,a to że może pęknąć, no jest ryzyko ale mój facet nigdy nie kończy we mnie, nawet w gumce.

Gość gość
Dziewczyny /kobiety biorące tabletki czego się boicie..Macie pewną antykoncepcje to z niej korzystajcie,Co to za sex w gumce lub przerywany.To parodia co wy czujecie.To takie głaskanie c*pki.

Gość gość
my tez raczej uprawiamy seks tylko w weekendy bo nie mieszkamy razem wiec nie jest to duza czestotliwosc ale tabletki biore dla komfortu psychicznego

Gość gość
Bzykając sie warta brac anty.Sex jest udany.

Gość gość
ja lubie czuć gdy facet dochodzi nawet w gumce więc przerywany to parodia.

Gość gość
co czuc jak dochodzi w gumce

Gość gość
"Tabletki anty są szkodliwe,mnie od nich bolała głowa i nogi." Jesli masz problemy z żyłami to masz je i bez tabletek. Ja tego problemu nie mam. Mam idealne wyniki badań. "Teraz stosujemy stosunek przerywany a w dni płodne gumki, prezerwatywy są teraz tak różnorodne, że jest w czym wybierać i seks w gumce wcale nie jest gorszy, ja np lubię gumki prążkowane, lepsze doznania,a to że może pęknąć, no jest ryzyko ale mój facet nigdy nie kończy we mnie, nawet w gumce." Stosunek przerywany to dopiero jest szkodliwy. Polecam literaturę z dziedziny seksuologii. Różnorodność prezerwatyw niczego nie zmienia. Nadal śmierdzą, również te różnorodne o smaku jabłka czy schabowego, i są wyczuwalną barierą. Poza tym są awaryjne. Stosunek przerywany to nie jest prawdziwy seks. Nie ma nic lepszego od jednoczesnego orgazmu, a każdy facet woli kończyć w c*pce niż poza nią. Stosunek przerywany to marna namiastka seksu.

Gość gość
"co czuc jak dochodzi w gumce" Z***biste pulsowanie kutasa w c*pce.

Gość gość
czyli warto brać tabletki jak ma sie seks co kilka miesięcy ?

Gość gość
ta czujesz pulsowanie chyba w glowie