Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia123456

Jak powiedzieć mamie ze nie jestem dziewicą

Polecane posty

Mam 16lat i od 4 miesięcy mam chłopaka kocham go i straciłam z nim dziewictwo. Nie wiem jak powiedzieć mamie żeby poszła ze mną do ginekologa po tabletki bo jak sie dowie że nie jestem jeszcze dziewica to boje sie ze nie pozwoli mi sie widywać z moim chłopakiem. Pomożecie ?

Gość jojjjjjjjjjjj
a sama do ginekologa nie mozesz isc? po co ci mama do tego...

Gość gość
Nie może bo jest jeszcze dzieckiem. ma dopiero 16 lat. to przykre, że teraz szesnastolatka już uprawia seks. co za świat :-(

Gość AgULa111
mysle ze mozesz smialo powiedziec mamie o tym ze nie jestes juz dziewica skoro i tak juz do tego dzszlo to napewno pomoze ci abys sie jak najlepiej zabezpieczyla...czasu nei cofniesz a ciazy mozesz uniknac

Gość jojjjjjjjjjjj
pierwsze słyszę, żeby osoby kilkunastoletnie musiały z mamą do lekarzy latać... tym bardziej, że sama chodziłam do gina też jak miałam naście i nikt mi żadnych problemów nie robił....

Gość gość
uzbierajcie z chłopakiem pieniadze i idz prywatnie

Gość gość
Zgłupiałaś dziewczyno, taka młoda i już się chcesz truć tym dziadostwem? :O Poza tym jaką będziesz mieć pewność, że chłopak nie zarazi Cię jakimś dziadostwem.

Gość gość
Racja tabletki nie sa dobrym rozwiazaniem jestes mloda nie truj sie uzywajcie prezerwatyw i dla pewnosci mozecie to z czyms polaczyc np metody naturalne czy srodki plemnikobojcze Ja mialam ten sam problem co ty wspolzycie zaczelam w wieku 16 lat a lekarz gin powiedzial ze dopiero po 18 moge przyjsc bez mamy... I zeby nie bylo nie ma co wac wlosow z glowy ze to za szybko ja zaczelam moze wczesnie ale byl i jest to moj jedyny partner w lozku a teraz od 8 lat jest moim mezem i oboje momy juz 30 + wiec wiek nie ma tu tak wiele do znaczenia jak w glowie ma sie poukladane

Gość gość
dziewczyny maja racje, za mloda jestes zeby tabletkami sie truc. najlepiej prezzerwatywa

Gość gość
No niestety nie można iść do ginekologa bez rodzica lub opiekuna dopóki nie skończy się 18 lat