Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drgawki podczas orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Zdarza mi się coś takiego serio... własciwie nie zdarza mam to cały czas, jak mam orgazm to po prostu "skaczę, wzdrygam sie" podczas dotykania łechtaczki.. I pytanie czy to do cholery jest normalne, bo zaczynam się bac co mój partner o mnie pomysli :D

Gość gość
masz problemy ja od 20 lat upraiam seks i nigdy nie mialam orgazmu :/

Gość gość
Może miałas, a nie wiesz? :D Jest też prawdopodobne że natura stworzyła cię inną a orgazm możesz dostać nie przez pobudzenie łechtaczki. A co do autorki to mam tak samo :D

Gość gość
I co, nikt nie zna odpowiedzi?

Gość gość
ja tez tak mam, a moj facet sie z tego smieje i mowi na to atak;/ dlatego staram sie nad tym panowac,

jakkolwiek wygląda orgazm kobiety, jest piękny. Jeśli fact się śmieje... To nie jest śmiech. To uśmiech czystego, szczerego zadowolenia z zadowolenia kobiety

Gość gość
tez tak mam czasami mój to uwielbia i mowi wtedy: 'drżyj maleńka!" i to dla niego taki znak, ze jest mi naprawdę cudownie

Gość gość
A ja też tak mam. Nigdy nie uważałam tego za nienormalne. To jest nawet fajne, bo kręci mojego faceta. papa

a już próba panowania nad wyzwolonym orgazmem jest... Po co? No po co?! Trzeba robić wszystko by trwał jak najdłużej.

Gość gość
Tyle że to jest dziwne... conajmniej :P No bo weź się kochaj, albo jak partner cię zadowala nagle pach rozpływasz sie a za 2 sekundy jak nie przestaje to te dziwne podskakiwania, skurcze jakby :D nie mówię że nie jest to przyjemne ale jak to wyglada...

Gość thayger
To jest całkowicie normalne i naturalne po prostu tak odbierasz orgazm. Nie staraj się tego maskować tylko ciesz się chwilą

Gość gość
cyt. gość Zdarza mi się coś takiego serio... własciwie nie zdarza mam to cały czas, jak mam orgazm to po prostu "skaczę, wzdrygam sie" podczas dotykania łechtaczki.. I pytanie czy to do cholery jest normalne, bo zaczynam się bac co mój partner o mnie pomysli MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM To nie drgawki, tylko rytmiczne skurcze pochwy i lubricatio. W tym momencie partner nie może ruszać penisem, tylko powinien mocno wcisnąć go w pochwę aż orgazm się spełni. W przeciwnym razie możesz odczuwać właśnie ból. Wytłumacz partnerowi o co biega, a jak cieć to obejmij go nogami i rękoma i nie pozwól na jakiekolwiek ruchy, albo wygoń z łóżka, albo ze swego życia..🖐️

Gość gość
No właśnie tak robie :D Ściskam go mocno udami żeby nie mógł ruszać ręką wtedy właśnie przestaje. Naprawdę baardzo wam dziękuję, bardzo rzadko można normalnych odpowiedzi się spodziewać o dziwo dziś jestem zaskoczona, jescze raz wielkie dzięki :D PS Udanych orgazmów życzę :D

Gość jak pr
normalka , zle by było jak byz przezywała go po cichu

Gość kkjjjhj
filmik jest bzdura i fałszem , jeszcze ktos w to uwierzy , ajaks laska i potem debilka bedzie chciała takiego wytrysku od swego partnera , poczytajcie rzeczywiste naukowe teksty ile jest spermy w wytrysku faceta , na pewno nie taka ilosc :)

Gość EmjotkA
Ja również przeżywam to w ten sposób i myślę, że to całkiem normalne ;) Mój Mężczyzna zawsze tak mnie doprowadza palcem i jak jestem na szczycie to rzucam się po całym łóżku, ciało się aż samo wygina ;)

Gość gość
cyt.: Ściskam go mocno udami żeby nie mógł ruszać ręką wtedy właśnie przestaje. JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Do c***a pana, to on cię doprowadza do orgazmu ręką i Ty w trakcie szczytowania ściskasz mu rękę, żeby nie mógł ruszać. To co, on nie ma penisa? I Ty z takimi cieciem się zadajesz? Kilka razy i Ci zedrze śluzówkę z łechtaczki. Babo opamiętaj się

Gość EmjotkA
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 30. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.🌼

Gość Zirba
Ja mam takie silne orgazmy, że gdy zaciskam się w sobie to wypycham członka partnera z siebie, nie daje on rady utrzymać go w środku - mam silne mięśnie Kegla.

Gość Doświadczony przez życie
Wyciągacie, że taki orgazm przeżywany całym ciałem jest nieestetyczny. A spójrzcie niezależnym okiem na cały seks. On cały jest nieestetyczny. Bo facetowi coś się pręży, kobiecie cieknie, ślinią się obydwoje, oblizują tu i tam, dotykają w miejscach, w których jest wysokie zagęszczenie kolonii bakterii, pocą się a na koniec wymieniają płynami ustrojowymi. Czy którakolwiek z tych rzeczy jest estetyczna?

Gość gej Antonio
robienie kupki też jest nieestetyczne??