Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

policyjni bandyci dobry reportarz na tvn

Polecane posty

Gość gość

nie wiedziałem, że tu już takie coraz częste się stało - przypadki pobić niewinnych ludzi przez policje; ciekawe z czego to wynika - może przez wysokie bezrobocie-kryzys do policji poszło wiele ludzi, którzy po prostu nie mieli gdzie pójść, bo nie mogli znaleźć dla siebie pracy takiej jakiej chcieli i może wyładowują swoją frustrację bijąc ludzi jako policjanci

Gość gość
a ja bym chciala zeby policjanci mnie pobili lubie bdsm

Gość gość
chciałabyś dostać ich pałami ? :)

Gość gość
ten reporter jest obrzydliwy. Powiedział do tej kobiety "Więc to dobrze, że policjanci biją cywili" po czym s********ł od niej, żeby nie mogła powiedzieć, że wcale tak nie uważa :O

Gość gość
on tak jej powiedział, bo ona zaczęła gadać zupełnie nie na temat - a że tam przecież mało czasu jest w tym programie i wszyscy się spieszą, to można tak wnioskować -> ona nie ma na ten tamet nic do powiedzienia -> dla niej nie ma tematu -> dla niej nie ma w tym nic złego, że policjancji biją niewinnych ludzi

Gość gość
ciekawe

Gość gość
reportarz? podziwiam inteligencje fanatyków tvnu :D :D

Gość gość
bandyci to się boją policji :) najlepiej żeby nie było policji w kraju prawda? ja jako uczciwa obywatelka NIGDY nie zostałam źle potraktowana przez policję, mało tego w wielu sprawach bardzo pomagali mi i innym osobom , nawet w drobnych sprawach