Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka95

Pomocy Czuje ostatnio zmeczenie osłabionie pogarsza mi sie cera mam bole

Polecane posty

Gość Karolinka95

Witam! Nie wiem co się ze mną dzieje. Wszystko się zaczęło jakieś 3 miesiące temu, miałam infekcje bakteryjną i później zapalenie ucha (leczyłam się prawie miesiąc antybiotykami). Wyleczyłam się, ale jak sobie przypominam od tamtego momentu miałam problemy z wypróżnieniem - nie przejęłam się, zwaliłam winne na antybiotyki. W trakcie leczenia i po nim, oddawałam częściej stolec, o zmienionym kolorze - jaśniejszym (żółtawym), z widocznymi w nim resztami jedzenia i luźniejszy. Nie przejmowałam się tym, ale jakiś miesiąc później stwierdziłam że straciłam trochę na wadze, później też przyszło zmęczenie. Wcześniej miałam o wiele więcej siły, a ostatnio mam jej coraz mniej a do tego doszło jeszcze ostatnio znaczne pogorszenie cery. I jeszcze ostatnio zaczęłam miewać bóle w górnej środkowej części brzucha (taki jakby ucisk) :( Bardzo się tym zmartwiłam, boje się co to może być. Miała któraś z was coś podobnego? Co to może być, jakieś rady? Martwię się, a dopiero w przyszłym tygodniu będę mogła pójść do lekarza :(

Gość Karolinka95
żadna z was nie miała czegoś takiego, albo się z tym nie spotkała? Poproszę o jakieś rady bo martwię się mocno, a teraz do lekarza nie mogę pójść.

Gość Karolinka95
Ponawiam. Nic się nie zmieniło.