Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalany telefon pomocy

Polecane posty

Gość gość
mojego sie nie udalo odratowac po zalaniu ale chociaz dane mi uratowali

Gość gość
jezeli chodzi o telefony Apple to mi czyszczyli telefon po zalaniu tu http://serwisproduktowapple.pl/ czyszczenie 100zl chyba kosztowalo i dane uratowane

Gość weronia812
Tutaj https://ss24h.pl/ naprawiają od ręki jeśli chodzi o zalane telefony. Sama kilka miesięcy temu miałam problem ze swoim telefonem, przez przypadek wpadł mi do basenu także był problem. Serwis Smart szybko sobie z nim poradził polecam.

Gość asiolek459
w takie sytuacji najlepiej zgłoś się do nich https://www.infoback.pl/ . Firma Infoback specjalizuje se w odzyskiwaniu danych z takich wypadków. Sama nie raz miałam taka sytuacje, a że używam telefonu do pracy, to wszytko co na nim mam jest mega cenne.

Gość Gienek

Za 120 złotych naprawisz iPhone po zalaniu  applemobile.pl/uslugi/ i cena na pewno się nie zmieni. Diagnostyka bezpłatna, testują po naprawie przy tobie na życzenie. Jest ok naprawdę i nie znam osoby, której by nie naprawili. Wielu moich znajomych ze studiów do nich regularnie chodzi, bo ręce dziurawe mają 😄 

Gość gość

Mi pomogli w Szczecinie w serwisie Apple, oni się bodaj nazywają Apollo, mają punkt na Wojska Polskiego (dokładny adres jest na applemobile.pl). Konkretna obsługa, szybka naprawa, miłe sympatyczne podejście wszystko tłumaczą i faktycznie telefon mimo że był porządnie zalany to działa mi już rok po ich naprawie bez żadnych usterek.

Gość gość

Również polecam  serwis .  Prawdziwi magicy jeśli chodzi o naprawy po zalaniach. Ja miałem XS pływającego w soku pomarańczowym i generalnie przeznaczyłem już urządzenie na straty....ale dali radę! Jak to u nich wygląda jeśli chodzi o czas i ceny wszystko jest na applemobile.pl.

Gość gość

Masz na stronie applemobile.pl/co-robic-gdy-telefon-wpadnie-do-wody/ ciekawe porady, nie tak dawno skorzystałem ze strony i udało się osuszyć urządzenie, było trochę tylko zalane, pewnie jakby całe było pod wodą to byłoby ciężko

Gość gość

Jak zalałem telefon nie tak dawno to skorzystałem z porad na stronie applemobile.pl/co-robic-gdy-telefon-wpadnie-do-wody/, udało się trochę przywrócić działanie, jednak ostatecznie dopiero specjaliści go wyczyścili i wysuszyli i ponownie działa prawidłowo.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Jak zalałem telefon nie tak dawno to skorzystałem z porad na stronie applemobile.pl/co-robic-gdy-telefon-wpadnie-do-wody/, udało się trochę przywrócić działanie, jednak ostatecznie dopiero specjaliści go wyczyścili i wysuszyli i ponownie działa prawidłowo.

Nie polecam wchodzić na stronę, dostaniecie wirusa.

Gość gość

Jak będziesz szukał porad to zajrzyj na applemobile.pl/co-robic-gdy-telefon-wpadnie-do-wody/. Serwisów możesz poszukać w wyszukiwarce i pewnie taka będzie potrzeba bo najnowsze urządzenia samodzielnie osuszyć będzie bardzo trudno więc jak nie skorzystasz z serwisu to może być problem z naprawą, praktycznie zawsze tak będzie jeśli urządzenie całkowicie wpadło do wody.

Gość Mezczyzna

Ma ktos na oddanie jakiegos sprawnego niepotrzebnego smarfona???? Bo mnie chwilowo nie stac a moj juz jest zdezelowany