Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak juz o tych partnerach w lozku to i ja zapytam

Polecane posty

Gość gość

mam 19 lat i trzech partnerow na koncie. to raczej normalna lopiczba,ale z zadnym z nich nie bylam w zwiazku, nawet nigh wczesńiej sie nie spotkalismy. i pozniej trz nie, oprocz jednego, ale tylko na seks. dodam ze jestem cholernie atrakcyjna (nie bede udawc skromnej) i ci faceci,z ktorymi spalam dla wiekszosci dziewczy n byliby nieosiagalni ( kasa,wyglad,wyrzezbione cialo, moj poziom, zeby nie bylo, moi rodzice daja mi duzo pieniedzy,wiec w zadnym wypadku ich portfek mnie nie interesowal, po prostu tacy faceci maja wiecej klasy przewaznie, lepsze ubrania,co tez wplywa na wyglad) nie czuje sie z tego powodu jak puszczalska, ale tak mnie teraz to zastanowilo

Gość gość
zeby nie bylo, zadnych 'tylko' palcowek ,orali z innymi facetami. wiekszego moralniaka mam jak na imprezie caluje sie z paroma facetami,ake to dlatrgo ze nie kintroluje sie jesli chodzi o alkohol.

Gość grgrfdfd
:o

Gość gość
Widzisz i nie grzmisz... :/

Gość gość
jak tak pomysle, to przy wszystkich bylam okropnie zalana, z tym trzecim juz na trzezwo sie spotykalam na seks ( byl niesamowity, nie uwierzycie pewńie, ale 1,5 h rzniecia , z przerwami na oral czy palcowki )zeby ochlonac i moc dalej

Gość gość
ludzie maja po 15 w tym wieku

Gość gość
z tym opisem chodzilo mi o to,ze mam na tyle samokontroli zeby nie pojsc do lozka z przecietnym facetem,czy nawet tylko przystojnym. nie wybieram ponizej mojego poziomu atrakcyjnosci.

Gość gość
to nie jest pustactwo

Gość gość
jak zadbałabyś o atrakcyjność i bezbłędność swoich wypowiedzi byłoby miło

Gość gość
jak juz chcesz byc taka a e to lepiej brzmi : byloby milo, gdybys zadbala o bla bla ;)

Gość gość
tamta forma tesz poprawna ! jestem miszczem polskiego